Villanymotort lehet üzemeltetni sűrített levegővel?
Ezek szerint a sűrített levegő zöld?
Húha, ezt sem tudtam eddig.
KÖSZI! :D
Beismerem, a legutóbbi továbbképzésem, egy hatemeletes épületben volt. Pech, hogy amelyik csoportba beosztottak, az sajnos a földszinten kapott helyet. Akkor most tessék mondani, én is alul iskolázott vagyok?
Na és ha fölmegyek a hatodikra??? ;)
Drága Mester!
Nem tudnád megoldani, hogy az említett malterkeverésből és téglapakolásból érettségizzek?
Tudod, ez a kettő már megy valamilyen szinten. Jó, még nem tökéletes, de talán profitálhatnék belőle.
Naaaa, tényleg, Te olyan okos és hatalmas vagy, biztos el tudod intézni.
Légyszi-légyszi!
/tudom én, hogy mindennek ára van, de majd teszek félre neked a cementből......../ ;)
Jaj, félreértettél!
Nem akarok én sehova sem menni, nagyon jól elvagyok a malterral és a téglákkal. Isten őrizz, hogy további tanulmányokkal terheljem az agyamat!
Csak tudod az amit írtál, na...az a izé... éreccségipapír vagymi az jól jönne. Mert ha az megvan talán még brigádvezető is lehetnék.
Fúúú, az de szép lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!