Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Villanymotort lehet üzemeltetn...

Villanymotort lehet üzemeltetni sűrített levegővel?

Figyelt kérdés
Szeretnék sűrített levegőt tárolni tartályokban, amit felhasználhatok később villanymotorok meghajtásához. Létezik ilyen komplett szett amit készen lehet vásárolni? Vagy nekem kell össze raknom?

2018. szept. 18. 15:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Emberekbideje felebredni vegre es a zold energia fele fordulni ami otthon is megtermelheto. Nem tudom kiert jo nektek ejjel nappal csak azert gyarakban dolgozni hogy a szamlakat kifizessetek.
2018. szept. 20. 10:25
 12/21 veterán vas ***** válasza:
53%

Ezek szerint a sűrített levegő zöld?

Húha, ezt sem tudtam eddig.

KÖSZI! :D

2018. szept. 20. 10:29
 13/21 D. Brasco ***** válasza:
17%
Téged meg a tipikus a pökhendiség a saját baromságoddal kapcsolatban.......
2018. szept. 20. 10:47
 14/21 A kérdező kommentje:
Mar csak par osztalyt kellene elvegezned ahhoz hogy lasd igazam van. De ez mindig is nehezen ment az also retegnek akik ehberert kuzdenek gyarban. Nekem van penzem boven tudok mibol kolteni, ezert sem szukult be a latokorom mint nektek. De nelkulunk meg ugye munkatok nem lenne, ezert is van szukseg az alja nepre akik alul iskolazottak es dolgoznak keves penzert mint pl Te :)
2018. szept. 20. 10:55
 15/21 veterán vas ***** válasza:
53%

Beismerem, a legutóbbi továbbképzésem, egy hatemeletes épületben volt. Pech, hogy amelyik csoportba beosztottak, az sajnos a földszinten kapott helyet. Akkor most tessék mondani, én is alul iskolázott vagyok?

Na és ha fölmegyek a hatodikra??? ;)

2018. szept. 20. 11:04
 16/21 A kérdező kommentje:
Attol hogy a fonokod megmondja melyik teglat hova tedd sajnos meg nem leszel mernok. Eloszor erettsegizz le, aztan johet az egyetem es a mester kepzes. Aztan elmondhatod magadrol vegre hogy ertessz valamennyire az egeszhez. De amig csak a maltert kevered es teglakat rakosgatsz addig ennyi jut neked. De sok szerencset a rovabbiakhoz, remelem egyszer vegre Te is megkapod amire vagsz. Ne add fel kis segedmunkas! :D
2018. szept. 20. 11:10
 17/21 D. Brasco ***** válasza:
53%
Az a lényeg kérdező,higy te itt vagy nekünk és fényként világítasz az éjszakában sziporkázó tudásoddal meg azzal a sok pénzeddel........
2018. szept. 20. 11:11
 18/21 veterán vas ***** válasza:
53%

Drága Mester!

Nem tudnád megoldani, hogy az említett malterkeverésből és téglapakolásból érettségizzek?

Tudod, ez a kettő már megy valamilyen szinten. Jó, még nem tökéletes, de talán profitálhatnék belőle.

Naaaa, tényleg, Te olyan okos és hatalmas vagy, biztos el tudod intézni.

Légyszi-légyszi!

/tudom én, hogy mindennek ára van, de majd teszek félre neked a cementből......../ ;)

2018. szept. 20. 11:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Ne aggodj mindig is szukseeg lesz ilyen emberekre az epito iparban, tovabbra is csak kitartas!
2018. szept. 20. 11:24
 20/21 veterán vas ***** válasza:
53%

Jaj, félreértettél!

Nem akarok én sehova sem menni, nagyon jól elvagyok a malterral és a téglákkal. Isten őrizz, hogy további tanulmányokkal terheljem az agyamat!

Csak tudod az amit írtál, na...az a izé... éreccségipapír vagymi az jól jönne. Mert ha az megvan talán még brigádvezető is lehetnék.

Fúúú, az de szép lenne!

2018. szept. 20. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!