Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malaguti F12 vélemény?

Malaguti F12 vélemény?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy Malaguti F12 2007 évjárat 50cm3 robogót.

Tapasztalattal illetve véleménnyel tudtok segíteni?

2018. szept. 15. 18:36
 1/2 anonim válasza:

Nekem volt 2005-ös digit műszerfalas, fekvő minarellis F12-m. Szerettem az egyenesfutását, de kanyarban feltűnően fel akart egyenesedni normál használat mellett is - lehet hogy ez egyedi gond volt az enyémnél. Az alapjárat sem volt stabil az enyémen, ez tuti egyedi hiba volt nála.

Viszont típushiba az önindító gyakori halála - amit én letojtam, mert mindig pöccre indult - meg a km spirál szakadása is.

Szerettem a mocit, de váltottam, két dolog miatt: nekem nagykerekű való, mert annak a lábterében ha kell egy zsugor ásványvizet is el tudok vinni, amit az F12-n nem. Másrészt pedig az F12 ülése teljes hosszban nyílik, vagyis a végére nem lehet sisaktartót szerelni. Így csomagszállításra alkalmatlan - mint minden sportos robogó. De ha forró vérű ifjonc vagy, akit ez hidegen hagy, akkor neked való a moci.

2018. szept. 22. 20:17
 2/2 anonim válasza:
Úgy értem mindig pöccre indult berúgókarral is.
2018. szept. 22. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!