Alufelnit honnan vegyek?
Facebookon, esetleg jófogáson van értelme keresgélni magánszemélytől.
Vannak adok-veszek csoportok különböző lyukosztással, ott van valami halvány esélyed.
Én legutóbb a racingbazaron találtam jó áron jó állapotú gyári alufelnit az autómra téli szettnek.
Amúgy sok helyen keresgettem. Szerintem nincs kimondottan egy weboldal ahol érdemes nézni, máshol meg nem. Ahol épp ráakadsz...
100e.Ft-ért már inkább az újat választanám.
Tavaly vettem Dezent-et, 22.e. volt darabja.
100ért újat nem vennék, ennyibe egy normálisabb használt fér bele.
Láttam 80 környékén 17-es, jó állapotú borbetet.
# 3 vagyok. Én annak idején esetleg még ezt néztem 120-ért. Ennyit nekem még megért volna és ahhoz képest hogy utángyártott, nem is néz ki olyan rosszul: [link]
Végül amit találtam, az bemutató autóról leszerelt, karcmentes szett (2017-es gyártás), gyári új nyomásszenzorokkal. 80-ért nem tudtam otthagyni. Külön előny volt, hogy ez is 16-os szett. Télre nem szerettem volna nagyobbat. Az autómhoz pedig gyáriban leginkább 17-18"-osokat hirdetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!