Suzuki Wagon R+ alternatívák?
Tetszik a Wagon R,de ha van más, ami hasonlóan:
- magas építésű
- megbízható (és olcsón karbantartható)
- hasonló árkategóriát képvisel
...akkor azokra is rákeresnék.
Egyébként max kb. félmillát szánnék rá, tehát azt hiszem az 2000-2004 évjárat lehet.
Köszííí!
Az Opel Agila nem sokban különbözik a Wagon R-től.
Mindezzel együtt, ha neked a Wagon R tetszik, akkor azok között keresgélj, fölösleges az alternatívák után kutakodni, pontosan azért, mert többet nam akarsz költeni annál, amennyiért vehetsz egy jó állapotban lévő Wagon R-t
Más lenne a helyzet, ha azt mondod 700-800ezer forintos vételár sem gond, akkor már érdemes az Ignisek között keresgélni, de 400-500ezer körül inkább Wagon R, mint Ignis
Első nekifutásra az Ignisre gondoltam, de valóban drágábbak.
Az Agila motorja állítólag nem olyan megbízható, mint a Wagon R-eké.
Egyébként nem vagyok megveszve a Wagon R -ekért, csak azért tettem fel a kérdést, hátha van erre olyan, aki jobban tisztában van több márka kínálatával is, mert én nem igazán...
Az a helyzet, hogy a Wagon R ár-kategóriájában nincs ellenfele.
Az Agila szinte ugyanaz, de kisebb a kínálat a piacon, drágábban is adják, és talán nem is annyira megbízható, mint a Suzuki.
Wagon R-t 1.3-as motorral ajánlott venni az ezres, három hengeres, rezonálva jár - nem vészes, de jobb a négy henger.
Az Ignis kívül van az említett ársávból, 500ezerért lestrapáltakat kinálnak, 700ezerért már lehet találni jókat.
Egyébként, ha van rá keret érdemes elgondolkozni az Ignisen, modernebb, takarékosabb a motorja, több a klimás, és a plusz 200ezer, mínusz 2-3 éves kort is jelenthet a Wagon R-el szemben.
WagonR+ 1.3 igazán bevált házi mindenes. Nekem automatában volt, azzal építkeztem. Mit mondjak, csodaautó. Úgy húzta az utánfutót rakottan, mint a szél, és kényelmes volt a magassága miatt.
A másik az Opel Agila 1.2es motorral..ezt a lengyelek gyártották, és ez is ugyanolyan jó autó..
hogy mi a baj a motorjával? azt hiszik a versenyzők, hogy egy táltos paripa, mert Opel..
pedig csak ugyanúgy százig kellemes, mint a WagonR..a felett gyilkolás.
Abszolút igaz a váltó probléma.
Sok gyerekhordó női autóként szolgált és szépen ki is nyírták a váltót.
Kívülről gyönyörű, csillog. Aztán 1-est és a hátramenetet dupla kuplungolással veszi, EGR szelep és lambda szonda halott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!