Tényleg ennyire korrupt országban élünk?
Nem kell sajnálni.
Nem olyan nagy tétel ez ami miatt akár szólni is kellene.
Biztos hogy több mint a fele ezeknek az embereknek dohányzik és hetente elfüstöl tíz rongyot.
Az orvosoknak is kötelező adni, a pincérnek is, a pizzafutárnak is.
Egy buli is többe kerül és legtöbbször még tiszta màk az ember màsnap is, alig él.
Nekem inkább az a bajom hogy az is átmegy ilyenkor aki tök hülye hozzá.
Aztán minden nap van több halálos baleset, amiben emberek , családok nyomorodnak meg. Nagyon sokszor a vétlenek is.
Változó. Én se a B (2014), se az A2 (2015), se az A (2018) jogsi letételénél nem fizettem. Az első kettőnél 1-szer 1-szer buktam, a kocsinál szerintem valid indokkal (peches körülmények voltak, de jogos bukás szerintem), az A2-es jogsinál "feltartottam a forgalmat", meg kintfelejtettem az indexet, meg nem a stop tábla vonalánál álltam meg, úgyhogy talán az is indokolt volt. Az A egyből megvolt.
Viszont a bátyámnak (2009 körül) azt mondták a B-s jogsihoz, hogy döntse el, hogy egy "deákkal" lesz-e a vizsga vagy sem, nem fizetett, végül megbuktatták, mert rosszul fogta a kormányt. Az ő motoros jogsijánál (2017) szintén egyből átment.
Azaz változó. Ha utalnak rá, akkor valszeg megbuksz, ha nem fizetsz, de vannak sokan vizsgabiztosok, akiknek még van tartásuk, és nem kérnek kenőpénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!