Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Fiesta 1.3-1.4 vélemények?

Dika24 kérdése:

Ford Fiesta 1.3-1.4 vélemények?

Figyelt kérdés
2004-2005-ös évjárat érdekel főként. Benzin, dízel egyaránt érdekel. Megbízhatóság, fogyasztás, kényelem, stb.
2018. szept. 8. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:

1.4 TDCI-ről tudok egy pár szót mondani, azzal van némi tapasztalatom. Ismerősömnek is van, illetve én is nézegettem, amikor vásárlás előtt álltam.

Megbízhatónak megbízható, hacsak nem olyat veszel, ami egy lelakott, széthajtott, meg nem vigyázott rozsdahalmaz. A rendesen karbantartott példányokkal nem szokott sok gond lenni.

A fogyasztása mondhatni minimális, ha hajtod rendesen, akkor is elmegy 5,5, max 6 literből, egyébként 4,5, 5-ből is simán. Jól lehet egyébként menni vele, dinamikus, nem kell félni az előzésektől.

Kényelmileg is teljesen rendben van, jó érzés benne ülni, sofőrként és utasként is. Jól illeszkedik, tartja az utat, nem kell két kézzel kapaszkodni a kormányba. Viszont családi autónak annyira nem alkalmas, a hátsó üléseken és a csomagtartóban sem túl nagy a hely, de 1-2 emnernek elég ez is.

Összességben szerintem egy jó autó.

2018. szept. 8. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. szept. 8. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk 1.3 benzines van,szoktam vele elég tempósan közlekedni és a fogyasztása még városban sem éri el a 7litert.

Autópályán 100km-en 140-150km/h-nál fogyaszt 7,5litert max!

2018. szept. 19. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2018. okt. 7. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!