Mercedes benz E200 vagy c180?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy ideje tetszenek ezek a mercik és egész jó áron is vannak . Az e200 1.8 benzin motorral kb 2004es évjáratig a c180 szintén ilyen motorral max 2006ig jöhet szóba. A kérdésem az lenne ,hogy ezeket az autókat mennyire költséges fenntartani, mennyire pénztemető? Remélem megbízható autó. Nagy részük automata váltós amivel szemben vannak fenntartásaim nyilván de azt gondolom a merci nem hiába tesz az autói 90%-ba ilyen váltót.2018. szept. 8. 07:52
1/1 anonim válasza:
Nekem CLK-ba van 2000 kompressor, de nem a 163 lovas hanem a 191. Én teljesen megvagyok vele elégedve, nem volt gondom vele. 1998-as c180-am volt, de az szívó, az is szerintem a világból ki megy, ezt is sokat használtam és sose volt baj a motorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!