Ezt megcsinálhatom, vagy meg kell kérdezni az iskolánál? ("B" jogosítvany)
Tehát, azt megcsinálhatom, hogy az elméleti vizsgaanyagot (kresz+ elsősegély) magamtól megtanulom, és az iskolába csak vizsgázni megyek be? Így csak a vizsgadíjat kellene fizetni, plusz a forgalmi tanfolyamot és vizsgadíjat.
Meglehet vagy az iskolánál kérdezzem meg?
Melyik tankönyvet javasoljátok?
Kreszből kötelező a tanfolyam, ha nem jársz be, de aláírják neked, akkor is be kell fizetned. De választhatod az e-learning-et is és akkor "hivatalosan" sem kell bejárnod órákra.
Az elsősegélyből nem kötelező a tanfolyam.
Tankönyvet én nem javaslok. (Én megvettem annak idején 2000-ért, de nagyon gagyi volt.) Az e-learning jobban megéri szerintem.
Ja, még egy dolog: Amit az autósiskolában mondanak, azt ne vedd szentírásnak, sok helyen rá akarnak beszélni minden szarra.
Én beszívtam ezt a tankönyvet (2000 Ft) is, meg a elsősegély oktatást (6000 Ft) is. Nekem mindkettő totál felesleges volt.
Rendben, akkor a bemagyarázásra figyelek!
Nagyon szépen köszönöm!!! :)
Na itt aztán az okoska megmondta a tutit!
Neki könyv sem kellett, meg még a vöröskeresztes tanfolyam sem. Ő az anyja hasában már magába szívta a tudást. Neki a vöröskeresztes kártya nélkül is adtak jogosítványt...
Haver! Ne variálj! Menj be egy autósiskolába,és fizess be egy tanfolyamra. Csak vizsgázni menni nem lehet!
E-learning is lehet, de azzal a tudással kevés leszel a forgalomban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!