Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2107-em rángat, leáll....

Lada 2107-em rángat, leáll. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az autó egyik pillanatról a másikra elkezdett hisztizni. Bemelegedés után elkezd fulladni, rángatni, és durrogni. Ez utóbbi gondolom részben köszönhető annak is hogy az y-nál kilyukadt múltkor a kipufogó.

Ez a jelenség indítástól számítva egyre fokozatosabb, míg annyira rossz a helyzet hogy le kell vele állni. Ac pumpát az első ilyen után kicseréltem mivel az amúgy se volt a legjobb, de a csere nem oldotta meg a problémát, mert ma megint eljátszotta ugyan ezt.

A fordulatszámmérő is néha rendesen működik, azonban mikor elkezd össze-vissza járni, olyankor a motor is rángat míg végül leáll ha kuplungot nyomok vagy üresbe teszem és emiatt nem pörög a motor. Én ezek miatt a trafóra tudok gondolni vagy valamelyik kábelre.

Érdekesség hogy főleg akkor csinálja ezt mikor beérek vele egy településre és visszaesik a fordulat. Szerintetek mi baja?

2018. szept. 7. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Trafó is lehet, bár az általában vagy jó szikrát ad vagy semmilyet. Gyertyák jók? Megfelelő hőértékűek vannak benne?
2018. szept. 7. 19:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Gyertyák szép barnák, amilyennek lenni kell. Nem újak az biztos de ladához való champion gyertyák.
2018. szept. 7. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és az lemaradt, hogy elektromos gyújtás ha számít valamit.
2018. szept. 7. 19:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is elektronikus van bent, és most nekem teljesen megállt, szikrát néztem, volt, viszont nem indul, csak néha visszadurran a karbi felé. Most megy majd a szerelőhöz. De van egy halvány sejtésem, hogy a gyújtáselektronika lesz.
2018. szept. 8. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!