Jó vétel lenne egy simson star?
Figyelt kérdés
Igazság az, hogy egy simson s51 est szerettem volna venni, de nemnagyon van olyan árban mint amilyenben szeretnék, egyelőre csak egy star-ra van pénzem... megéri vennem egy start?vagy gyűjtsek,és később vegyek egy 51 est?mik az előnyök a star-nál?2010. jún. 22. 10:13
1/5 anonim válasza:
A Star szerintem jobb az s 51 nél. ---> Mert túrbóhűtéses:) nem melegszik túl annyira. Vedd meg ha jó allapotba van. Hátrányai: 3 sebbeség , időtmúlt forma :)
2/5 anonim válasza:
Hát igen, a mai fiataloknál a forma nem elhanyagolható :)
Én még várnék egy kicsit, gyűjtögetnék, és megvennék egy S51-et, mert ha megunod a gyári formáját, kevés pénzből bármilyen motort faraghatsz belőle.
3/5 anonim válasza:
Ha nem baj neked a formáka akkor hajrá.
Mert bizony az S51 ha fel van tuningolva akkor bizony dadogásig tud hevülni a 42 °C hőségriadóban dugóban araszolgatva.. Persze csak ha szar a tuning..
A Starban a turbűhűtés a jó, annak örök a blokkja.
Mérlegelned kell.
Az S51 jobban megy (5-10 km/H) de a Star megbízhatóbb.
4/5 anonim válasza:
xD az tény hogy a star turbó hűtéses de ha van egy igazán jó s51-ed akkor az soha nem melegszik föl nekem már 5 éve van simsonom és még egyszer sem volt hogy meg kellett állni hogy hűtsem és még a 42 fokba is tudtam motorozni szóval ha jó a géped és nem nyúzod halálra akkor nem fog túl melegedni és a star (nekünk is van meg van egy s51 enduronk is)azért ja az akkor is csak egy star és én a helyedbe gyűjtenénk sztem jobb vásár lenne és az s51 leseket azért több féle képen lehet tuningolni és nem kerül sokba
5/5 anonim válasza:
Vedd meg,a hátrány a 3 gangos válto,de a hajtás fogaskerekekkel tudsz egy kicsit variálni.Alkatrész ugyan ugy van hozzá mint az 51.-hez.És szépe meg is lehet csinálni.Blokk oldalakat ki polirozni,valami koser fényezés és cool a verda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!