"Gombos" kézifék?
A kérdésre válaszolva, az elektromos kéziféket hiába nyomgatod, menet közben nem fog működni, csak álló helyzetben.
A szar mesédre pedig az a véleményem, hogy se nem vicces, se nem érdekes, nagyon gyenge, szánalmas próbálkozás.
én kipróbáltam, hóban befogott, de aszfalton nem hajlandó.
amúgy főleg azért aggasztó ez a gombos kézifék, mert üzemi fékhiba esetén nem tudod megállítani a kocsit.
Elektromos kézifékem van, de bevallom soha nem volt rá szükségem, hogy menet közben használjam.
Kapuba beállni tuti nem mernék így. Még hagyományos kézifékkarral sem. Pedig ott tudod érzéssel állítani, ha kell azonnal kioldod. Ennél ha behúzod a gombot, szinte azonnal max fékerőn van. Egyébként nem vagyok biztos benne, hogy be lehet húzni, hiszen ha behúzott kézifékkel próbálok elindulni, akkor is magától azonnal kiold.
Milyen autó az, amit a vonóhorognál fogva egy fő kézi erővel meg tud emelni? Én elsőre talán a kispolszkinál tudnám elképzelni a mutatványt.
Ennyire szűk helyen, ahol így kell centizni elég csak egy kicsit elmérni, csak egy kicsit legyen prosabb az út és máris törik az autó. Ha 100-ból 99-szer megcsinálod tökletesen, a maradék egy esetben máris van egy törött autód. Megéri?
"Menet közben vészfékként üzemel a gombos kézifék. Ha meghúzod/megnyomod akkor mind a 4fékkel vészfékez az autó."
Ez igaz? Mert én még nem mertem kipróbálni, most még úgy sem fogom. Meg milyen az már, hogy az utas is könnyen megnyomhatja a gombot, és akkor ez történik?
#4: nagyon tévedsz. eleve csak a hátsó kereket fekezi, mert oda megy a bowden.
ha menet közben be qkarod húzni akkor letilt, nem fékez. próbáld ki.
7-es
Tényleg, igazad van. Vészfékezni fog az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!