Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kéne egy olcsón fenntartható...

Kéne egy olcsón fenntartható autó? De tényleg olcsón, napi 20kmre.

Figyelt kérdés

Teljesítmény minél kisebb legyen biztosítás bmiatt.

Egyszerű legyen.

2018. szept. 4. 14:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Suzuki swift.
2018. szept. 4. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne álmodozz!
2018. szept. 4. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Első generációs Swift, Twingo, B Corsa.

Faék egyszerűek, minden szerelő ismeri őket, olcsó az alkatrész.

2018. szept. 4. 14:31
 4/9 anonim ***** válasza:

mi számít olcsónak??

300-400ezer??

1-2 millió??

4-5??

használtan vagy újonnan??

(biztosítás: te legyél a tulaj, apud vagy anyud az üzembetartó, ha nekik régebb óta van jogsijuk és nem okoztak balesetet jelentősen olcsóbb mint neked)

2018. szept. 4. 15:13
 5/9 D. Brasco ***** válasza:
Twingo punto seicento
2018. szept. 4. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy ezeröcsi Ladát.
2018. szept. 4. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Dacia Logan. Ezres 3 hengeres moci van benne (legalábbis a benzines), 5 lityós fogyasztással, 2 misiért már megveszed újonnan 3 év vagy 100 ezer kilométer garanciával, ami kiterjeszthető 5 év vagy 80 ezer kilométer garanciára. Asszony napi 30 kilométert fog menni városban vele (otthon-munkahely) között, szóval tökéletes neki a friss jogsijához.
2018. szept. 4. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Aha, 5 liter...

Katalógus(!) adat alapján is 5,2-5,4 liter a vegyes fogyasztása, és tudjuk, hogy ezek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Közelebb lesz az 6-6,5 literhez.

(katalógus adat országút: 4,7-5 liter)

2018. szept. 4. 15:51
 9/9 Mopat ***** válasza:

Hát, Logan MCV kombi, kilencszázas turbós...4,5-4,7 liter körüli átlag zömmel országúton, ezen a csoda Keletmagyar úthálózaton, vagyis 90-nél ne is menj gyorsabban.

Ez két szép termetű parasztgyerekkel mérve.(Vagyis se én, se az asszony nem negyven kilót nyomunk...) Klíma is lehet, persze csak módjával. 5,7 liter már veszprémi kiruccanás, autópályával, klímával mert lerohad a gatyó...(Kis turbós motor jobban eszik a pályán)

Mentem már 900 km fölött a géppel egy tank benzinből, amikor az asszony pánikja miatt tankolást határoztam el.(50 lityi). Jó, én a régi 2112 Ladával(1500-as szívó benzin, 93 lovas) is kicsavartam a hétszázat. 43 liter benzin van a tankban. Autópályán kevesebbet evett, négy ember plusz csomagok! Klíma abban még nem volt...Mindig azzal hergeltem az öregemet, hogy az ezres Wagon R+ autója fele annyi lóerővel többet eszik:)

Daciánál is többet eszik az egy számmal kisebb teljesítményű a motor nagyobb erőltetése miatt?

Szóval inkább ne Logan, de Sandero ezres. 1.3-as wagon r+? Az 1.3-as már elbírja a klímát. Ritkán, de ezresből is van/volt klímával szerelt változat...

2018. szept. 5. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!