A szélvédőre valamiféle zsíros lerakódás került egy törlőrongyról, és mindig bepàrásodik, se nem lehet letörölni, valaki járt már így? Tippek?
az utóbbi években én is küzdök ezzel, van valami anyag levegőben ami kicsapódik olaj, zsír nem tudom mi.
alkohollal le tudod szedni. alkoholos ablaktisztító, és mikroszálassal letörölve. de pár hét alatt újra rárakódik a retek.
Belül párásodik? És csak akkor, ha megy a fűtés?
Mert én jártam úgy, hogy egyszer csak valamiféle érdekes trutyi-szerű pára jelent meg a belső szélvédőn. A fűtő-radiátor-amin a motor hűtővize van átvezetve, és a ventilátor azon át fújja be a meleg levegőt-csöpögni kezdett a Ladában...
Persze a szilikon is elég valószínű. Vagy más olajos trutyi, nitro hígítóval vagy szintetikus hígítóval is próbálhatod, de a festett alkatrészeket kerüld el. Van olyan, hogy kátrányoldó spray...Talán az is megér egy próbát. Inkább a kaszni elemeire való, szóval ilyesmit rongyra töltsd kis mennyiségben, úgy nézd meg, hogy viszi-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!