Nektek körülbelül mennyi idő volt amíg forgalomban az elindulás nem okozott gondot?
Nekem kevés. De nem ettől lesz valaki jó vezető.
A vicc az egészben, hogy apai nagyszűleim falvában, nagybátyám volt a rendőr és megyeieket ő ismerte, így már a 14 évesen 177 centisen ott vettem, pedig főútvonal is van ott. Hál Intennek másik megyéből oda az Isten háta mögé nem vezényeltek át másik megyéből rendőröket akkor.
Ez igen csak embere válogatja :)
Én amikor még letettem a jogsit akkor még volt rutin.
Benzinessel tanultam vezetni de talán ha kétszer lefulladtam a rutin pályán, forgalomban egyszer sem.... egyszerűen ráéreztem az autóra.
Viszont a tolatva parkolás két autó közé nagyon de nagyon nehezen ment sokáig, másnak meg az a vicc kategória :D
Párhuzamos parkolás is ment nagyon könnyen, másnak meg az nem ment...
Szóval nyugi, embere válogatja!
Aki kiírta a T-betűs matricát nem mondott hülyeséget, hiába pontozták le a barmok!!!
Ha T-betűs autó van előttem akkor sokkal elnézőbb vagyok, sokkal távolabb állok meg tőle... főleg emelkedőn, előzéskor nem tapadok rá, ha lassan indul el nem dudálok rá (bár amúgy sem senkire)
Vizsga után 1 hónapig nem vezettem, csak most hétvégén. Amit leműveltem az katasztrófa. Rögtön lefulladtam, váltás is bénán megy, az egész közlekedésem bizonytalan.
Testvérem autóját vezettem, pici gázra is úgy felbőg a motor, majd hirtelen le is fullad ahogy engedem a kuplungot. Az oktatóautón kifejezetten "bátran" kellett adni a gázt és úgy finoman engedni a kuplungot. Egy relatív új, nem szétkopott autónál meg simán elindul a kuplung engedésével gázadás nélkül (benzines).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!