Atesz 90 kérdése:
Ha egy cross motor evente egy két hetet van használva minden évben cserélni kell benne az olajat?
Figyelt kérdés
Nyaranta járok haza ha otthon állna ez idő alatt akkor ez megérné e igy vagy ha esetleg valaki beinditaná néhanapján jót tenne neki2018. szept. 3. 19:42
1/5 anonim válasza:
ha csak két hetet van használva, akkor elég félévente cserélni az olajat!
2/5 anonim válasza:
Nem nagy baj, ha nincs rendszeresen járatva, viszont az olajat nem árt évente cserélni. Nagyon maximum 2 évente. Gondolom nem mész annyi üzemórát, ami indokolná az olajcserét.
3/5 A kérdező kommentje:
Mekkora költséggel jár egy ilyen szerviz, de ha évente illő elvégezni én meg mondjuk 10 órát használom évente akkor ez nem kifizetődő gondolom. köszönöm előre is
2018. szept. 4. 18:12
4/5 anonim válasza:
Kifizetendő??Egy cross motoron mi kifizetendő?Én egy hónap alatt ráköltöttem kb 100ezret hogy egy kicsit rendbetegyem.Amugy ha sírsz egy olajcserén akkor ne vegyél semmilyen motort.nem hogy még egy verseny rossz!Amúgy 1 liter seváltó olaj a leges legkisebb összeg ami kell a motorra.Ilyeneket számolni sem szoktam.Kb.:3-4 ezer forint egy liter.
Ja beindítani nem érdemes csak ha négy is vele hogy bemelegedjen.
5/5 anonim válasza:
Bocs ha rosszul írtam valamit.de mindig kijavit ez az okos tel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!