Magyarországon semmi kultúrája nincs a közlekedésnek, erre már rájöttem, viszont miért kell egy tanuló sofőrt leckéztetni?
Amikor még vezetni tanultam az első! órám is már érdekes volt, és általánosságban ha nem is minden alkalommal, de néha találkoztam helyzetekkel, amelyeket főként az oktató jelenléte miatt nem volt lehetőségem kezelni a magam módján.
Jelenleg még fél éves sincs a jogsim, ezért nem akarok vérszemet kapni és önjelölt rendőrként megoldást találni erre, de valamilyen módon igyekszem ezeknek a mocskoknak a szarvát letörni(taknyos cigány kölyök félig lehúzott ablaknál vállból fogja a kormányt 2km-en belül számtalanszor előzgeti a többit, index minek is stb, vannak trógerek jócskán, akiktől elvenném a jogsit, és járjanak busszal)
Sajnos az embert rákényszerítik arra hogy viszonozza a szemétkedést, és erre csak az lehet megoldás ha tekintélyes autóba ül át az ember, érdekes módon egy fekete bmw-t audit, nem mer kerülgetni senki hanem szépen betartják mögötte a 40-50et.
Mivel 5-10 milliós autóra nincs pénzem, ezért szeretném letenni a motoros jogsit, és egy erősebb motorral jól megszívatni a tuskókat, hogy eszükbe jusson nem csak nekik van hatalmuk....
Abban igazad van, hogy jobb ha nem játszol önkéntes rendőrt.
Vezess dinamikusan és haladj a forgalom ritmusával, ennyi az egész.
Csak azért pedig szerintem ne vegyél motort hogy a közlekedés többi résztvevőjét leckéztesd. Annak nagyon de nagyon rossz vége lesz...
érdekes módon egy fekete bmw-t audit, nem mer kerülgetni senki hanem szépen betartják mögötte a 40-50et. Ezt cáfolnám...én is simán megelőzöm az ilyeneket (lakot területen kívül).
Motoros jogsit erős motor,hogy szívasd az ilyeneket.... nem őket szívatnád hanem az életeddel játszanál!!
Én nem foglalkozok az ilyenekkel....csak azt sajnálom,hogy nem az ilyenek hanem miattuk a szegény vétlenek sérülnek jobban/halnak meg.
az 5-10milliós fekete BMW-t is ugyanúgy kerülgeti aki tud vezetni, na persze értelmes határokon belül (normál előzésre gondolok nem az idiótákra akik hullámoznak az úton mint a csendes óceán)
A motoros jogsiról nem akarlak lebeszélni motorozni csodálatos dolog DE! ha csak ez az egyetlen egy okod hogy vegyél egy motort kérlek szépen ne tedd mert ezzel többet ártasz mint használsz..
Először is ne süllyedj le a hülyék szintjére mert ha már ott vagy akkor nincs kiút az igazi hülyék úgyis győznek mert sok tapasztalatuk van.
Másodszor az amit vezetsz sokmindent meghatároz. Ha autót vezetsz és hullámzol az úton az autós közösségnek szerzel rossz hírnevet.Ha pedig egy motoron ülsz és visszapillantótükröket tördelsz azzal csak a többi motorossal cs.eszel ki mert rossz hírnevet szerzel nekik és biztos lehetsz benne hogy az autós akinek kárt tettél az autójában vagy csak szívóztál vele nem lesz kedves a következő motorossal akivel találkozik.
Úgyhogy ha van egy kis eszed, akkor nem teszed ezt.
Hidd el többet érsz el ha nem engeded hogy sz.ar alakot csináljon belőled ez a sz.ar világ.
Soha ne süllyedj le erre a szintre, E36 szánalom...
https://www.youtube.com/watch?v=3uj0obazbMQ
0:40-től
De egyébként meg meg mit lehet várni, sebességeget betartva haladok reggel, néhány idióta meg bemondatja a petőfi rádióban, hogy" hétvégi autósok vannak a forgalomban"
Ehhez már nem lehet mit hozzáfűzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!