4 ütemű robogó indítási hiba-csak ha befogom a tenyeremmel a szívócsonkot úgy indul-! Miért lehet?
Figyelt kérdés
4 ütemű robogóról volna szó. Máról holnapra nem indult. Vettem rá másik karbit. CVT karbi. Régi már rossz volt sehogy se indult vele. Most az új karbival hidegen úgy indul ha befogom a szívótorkot. Melegen indul utána. Mo lehet a gond? Keveréket állítgattam, semmi változás. Beindul akkor szépen megy, semmi gond vele. Szívatót ha kiveszem akkor ha adok neki 12voltot működik. Robogón nem tudom ellenőrini hogy áramot kap-e a motortól. A szívató honnan kap áramot tudja valaki? Köszönöm a válaszotokat előre is!2018. aug. 31. 14:57
1/1 anonim válasza:
Nem működik a szívató, ezt biztosra vehetjük. Hogy miért nem, az jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!