Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri még Skoda Feliciat venni?

Megéri még Skoda Feliciat venni?

Figyelt kérdés

200 ezerért tudnám venni nagyon szép állapotba van 98000 km van benne

2000-es gyártmányú

Első autóm lenne

2018. aug. 30. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem tetszik, szerintem csúnyácska autó, inkább swiftet vennék :)

De ha neked tetszik és valóban nagyon jó állapotban van és rövidtávra kell akkor vedd meg nyugodtan....

Első autónak tökéletes az tuti!

2018. aug. 30. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is csúnya,én is swiftet néznék.
2018. aug. 30. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik, akkor első autónak jó lesz. Igénytelen és olcsó szervizelni. Ha meg megnyomod, akkor sem fakadsz sírva. Bár szeret rozsdásodni, jó pár évig elfutkározhatsz vele.
2018. aug. 30. 15:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Mert nagyapámtól venném meg szóval biztos nem vágna át vele
2018. aug. 30. 16:26
 5/5 anonim válasza:
Ha ennyi pénzed van rá és jó állapotú, és még tetszik is akkor vedd meg! Nem azt kell nézni, hogy mi divatos, hanem hogy megy, halad, működik, tudod használni és jó állapotú, funkcióját betölti, akkor nemigen lesz vele bajod. Azzal meg, hogy mit szeretnénk látni, azt felejtsd el, lassan örüljünk ha autó lehet a segg_ünk alatt. Szerintem ne félj tőle, ha jónak látod. Pláne azért, mert OLCSÓN fenntartható, ha baja van. (Ellenben a nagynevű nyugatiakhoz való méregdrága alkatrészekkel...)
2018. szept. 16. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!