Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kicsit feltuningolt Passat...

Kicsit feltuningolt Passat b5.5 jó családi autónak?

Figyelt kérdés
Igazából kicsit korábban jött a gyermekáldás hogy szépen mondjam a családba mint ahogy terveztük az asszonnyal. És hat most lesz az hogy lassan megszületik a lányom és ez az autó van. Igazából 1.9 PD, chip, 19'es felnivel aztán meg ennyi de egy időre hanyagolom is az építést. Igazából belülről elég extrás digitális klíma ,navi összkerékhajtás, Isofix. Én nagyon szeretem asszony is de anyós nem nagyon örül neki mert hat hogy ez nagyon nem való egy családnak mert tuningos...aminek kell arrol meg van a hivatalos papír. Ha kicsit témát tévesztett bocsi 😆

2018. aug. 29. 22:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%
Igaza van az anyósnak, családi autónak nagyon feltunigolt autó kell.
2018. aug. 29. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért előzésnél jól jön az a chip hogy biztonságosan vissza érjetek a sávotokba
2018. aug. 29. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Miért ne lenne jó?
2018. aug. 29. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Itt a pénzről van szó semmi másról, magyarán anyósod arra célzott a gyerekre költsd a pénzt, ezt nem bántásból mondom, csak készülj fel rá hogy ha már most ilyenekbe beleszól, később rosszabb lesz, bár még mindig jobb mintha a feleség okoskodik bele a dolgokba.

Ha kijöttök a pénzből csináld, ha van más jelentős kiadás akkor mérlegelj.

2018. aug. 29. 22:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Most mi is a kérdés? Felni csak esztétikai tuning chip meg kb minden harmadik dízel vw-ben van.
2018. aug. 29. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:
#4 es sose bírtuk egymást folyton piszkal mindenért 😆
2018. aug. 30. 00:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Oké, látom lassan kinősz a hüjegyerek korszakból. Talán majd azt is belátod idővel, hogy a gyereked is szívja a kormot amit más hozzád hasonló tyúnerek menő dolognak tartanak. Más gyereke meg a tiédet.
2018. aug. 30. 07:22
 8/12 anonim ***** válasza:
74%

Most nem azért, de egy felnitől nem lesz tuningautó…

Max vegyél 18-as szettet rá, hogy kicsit puhuljon, aztán kész. Ha gyereket csinálni elég felnőtt vagy akkor az anyóssal szemben is lehetnél.

2018. aug. 30. 07:23
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem az a baja az anyósnak, hogy nem kormol eléggé a tádéjí.
2018. aug. 30. 07:52
 10/12 anonim ***** válasza:

ezt az anyóst nézd üvegnek. Az enyém is beleugatott a kocsivásárlásba, de amikor javasoltam, hogy dobjon meg pár millával, akkor veszek egy dzsipót, mint a kedves szomszédnak van..nem adott, tehát azt vettem, amire futotta.

aztán ült benne, és csodák csodája, azóta kussol.

Úgyhogy a Passát tuning nélkül is kiváló családi autó, hátmég egy kis tuninggal...

2018. aug. 30. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!