Meddig lehet egy huzamban zenét hallgatni?
Nyugi, nyugi
Végén még itt elered az orrod vére
Nem tudom milyen aksi van benne. Nem az én autómról van szó.
Egyik munkatársam hagyta bekapcsolva a rádiót a parkolóban, 7 órát állt neki úgy, nemrég szóltak neki, hogy úgy hagyta.
Csak kíváncsi voltam, hogy elméletben kb. meddig bírhatja. Ennyi idő alatt le tud merülni teljesen?
Egy viszonylag kis autóban lévő 50-55Ah-s akkuról is el kell menjen 10-12 órát.
Nekem 2005-ös autóm van, annál ha nincs rajta a gyújtás és más fogyasztó nincs babrálva egy idő után automatikusan kikapcsolja a rádiót.
Egy 2010-es évjáratú autóban -nem nagyon hangosan- 11 óra és 32 percig szól a zene.
Viszont egy 1998-as évjáratúban -pláne kicsivel hangosabban- már csak 9 óra 47 percig bírja. Amennyiben öt és fél óra elteltével a hangerőt leveszed a kicsivel hangosabbról kevésbé hangosra, akkor a várhatóan 77%-al meghosszabbodik a zenehallgatás várható időtartama.
A felsoroltakból most már könnyedén ki tudod számolni, hogy meddig fog az a nyavalyás szerkezet hangot adni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!