Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig lehet egy huzamban...

Meddig lehet egy huzamban zenét hallgatni?

Figyelt kérdés
Egy 2003-as évjáratú autó esetében kb hány óráig lehetne zenéz hallgatni? Meddig bírná az aksi? Normális hangerőn, nem nagyon hangosan.

2018. aug. 29. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
28,5 óra, kiszámoltam neked, halál pontosan, nem érdekel, hogy mekkora akkumulátor, és milyen típusú, egyáltalán nem érdekel, ez biztos, hogy ennyi.
2018. aug. 29. 14:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Nyugi, nyugi

Végén még itt elered az orrod vére

2018. aug. 29. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Abban biztos lehetsz... ettől a sok kretén idióta kérdéstől.
2018. aug. 29. 14:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen aksi van benne. Nem az én autómról van szó.

Egyik munkatársam hagyta bekapcsolva a rádiót a parkolóban, 7 órát állt neki úgy, nemrég szóltak neki, hogy úgy hagyta.

Csak kíváncsi voltam, hogy elméletben kb. meddig bírhatja. Ennyi idő alatt le tud merülni teljesen?

2018. aug. 29. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
1249 perc és 34 másodperc valamit 324 ezred
2018. aug. 29. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Barát, nem az a lényeg, hogy hány éves az autó. Nem mindegy, hogy Daewoo Matiz telefonakksi méretű akkumulátorral, vagy egy 4.0 TDI A8-as Audi 100 amperes traktor akksival. Utóbbi 2 napig is mehet kb, a Matiz fél óra alatt képes lemerülni.
2018. aug. 29. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy viszonylag kis autóban lévő 50-55Ah-s akkuról is el kell menjen 10-12 órát.

Nekem 2005-ös autóm van, annál ha nincs rajta a gyújtás és más fogyasztó nincs babrálva egy idő után automatikusan kikapcsolja a rádiót.

2018. aug. 29. 18:16
 8/8 veterán vas ***** válasza:
54%

Egy 2010-es évjáratú autóban -nem nagyon hangosan- 11 óra és 32 percig szól a zene.

Viszont egy 1998-as évjáratúban -pláne kicsivel hangosabban- már csak 9 óra 47 percig bírja. Amennyiben öt és fél óra elteltével a hangerőt leveszed a kicsivel hangosabbról kevésbé hangosra, akkor a várhatóan 77%-al meghosszabbodik a zenehallgatás várható időtartama.

A felsoroltakból most már könnyedén ki tudod számolni, hogy meddig fog az a nyavalyás szerkezet hangot adni. ;)

2018. aug. 31. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!