Mennyi kilométert tudok menni még? Üzemanyag szint, suzuki swift 1999,1.3-as.
Világít már?
Amikor kigyullad a figyelmeztető lámpa, akkor 50-100 km van még benne.
#3: Igen? Nem tudtam, hogy ekkora hulladék a swift.
Akkor a legközelebbi benzinkúton tankolj.
4. " 3 mas "
Ezt úgy kell olvasni hogy , három mas ?
Nem az órát kell nézni, hanem a napi kilométer számlálót.
Tudod mennyi az átlagfogyasztásod. Tudod mekkora a tank. Ebből azt is tudod, egy tankkal mennyit lehet elmenni + - 20 km eltéréssel.
Ha 35 literes a tank, a fogyasztásod kb 6,5 liter akkor kb. 540 km-t tudsz elmenni egy tankolással. Vagyis 450-500 km között mindig menj el tankolni. Pontosabb mint a még tippelőnek is pontatlan "üzemanyagszintjelző"
Persze ez csak akkor működik, ha nem úgy szoktál spórolni, hogy mindig csak 3000 forintért tankolsz, hanem mindig teli.
Na akkor adok egy korrekt választ. 100 Km.
Tapasztalat, nekem is ilyen autóm van. Régen jártam ki tankolni románba, és annak érdekében, hogy a lehető legüresebb tankkal tegyem ezt, egyszer kipróbáltam. Betettem egy 10 literes kanna benzint a csomagtartóba, a vonalnál lenulláztam az órát, és mentem, míg meg nem áll. Ez 100 Km-nél történt meg. Utána rendszeresen vonaltól 80 Km-t mentem, majd akkor mentem tankolni a 10 Km-re lévő benzinkútra. Egyszer sem volt probléma belőle. Egyébként sohasem tankoltam 40 liternél kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!