Ez az átalakító működik a kocsiban? (AUX- USB)
Autómban csak CD lejátszó, és aux csatlakozó van. Magnót nem szeretnék cserélni.
Kerestem a neten ilyen átalakítót, hogy USB-ről is hallgathassak zenét.
Nagyon nem értek hozzá.
valaki szerint ez kamu, nem fog működni, mert tápot nem kap az USB.
Tényleg felesleges erre pénzt áldoznom? És inkább írjak CD-t?
Köszönöm szépen. De az 1 szem szivargyújtómat nem áldoznám be erre, mert sokat töltök telefont a kocsiban. És ha már átalakítót is kell vennem...
Meg a kormányomról tudom irányítani a rádiót, szóval a távirányító is csak felesleges lenne.
Az általam linkelt kábel tényleg nem működik?
Hacsak nem valami nagyon speciális a fejegységed, amihez gyárilag is adtak ilyen kábelt, akkor nem, nem fog működni.
Ponrosan milyen típus a fejegységed?
Ha van cd váltó bemenete, akkor arra lehet kötni cd váltó emulátort, aminek van usb bemenete, így a fejegységed cd váltónak fogja "hinni" az emulátort és az abba bedugott pendrive-ot.
Köszönöm 3-as, bár félig kínai volt számomra, amit írtál... :-)
2009-es Mitsubishi Colt-om van, gyári rádióval. Nem kaptam hozzá semmilyen kábelt. Most keresem a megoldást, hogy hogyan tudnék USB-t lejátszani. Ha sehogyan, abba sem halok bele, van CD-m bőven, de azért egyszerűbb lenne az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!