Ez mit jelent? Pl. : 150 lóerő (5500),220Nm (2500-3500)?
Figyelt kérdés
Az értékek amit leírtam, az csak egy példa. Az autó adatait mikor így leírják ezek mit jelentenek? A lóerő meg a nyomatékkal tisztában vagyok, csak a zárójelben lévő számokkal nem vagyok tisztában. Mit jelentenek?2018. aug. 26. 20:43
11/13 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy az értékek csak egy példa.
Tök mindegy milyen autóról beszélünk.
2018. aug. 27. 16:41
12/13 anonim válasza:
"Tök mindegy milyen autóról beszélünk."
Azért nem mindegy. A másik kérdésedben sok minden mást is felvetettünk és te is előjöttél a tömeggel. A 2.3-as Merga motorra pont illik a leírás,de példaként szerinted ugyanúgy fog gyorsulni egy C230 mint egy ML230? :)
Mondjuk ez itt Off egy kicsit :D
13/13 A kérdező kommentje:
Mi van?!? Én csak arra voltam kíváncsi hogy mit jelentenek azok számok amik zárójelben vannak!! És írtam valamit... írhattam volna akár Suzukit is, de nem volt kedvem most autók után kutatni és beilleszteni az adatait, hanem inkább csak írtam valamit!!
Mit kell most ezen úgy felkapni magad?
2018. aug. 27. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!