Polírozás fogkrémmel?
Max amiben vannak apró szemcsék az képes valamire, de könnyen ronthatsz is a helyzeten.
Jobban jársz inkább ha felpolíroztatod rendesen, 2-5k körül szokott mozogni 1 lámpa, így az a 4-10k forintot szerintem igazán megéri a dolog, hogy cserébe ismét normálisan fog kinézni és nem mellékesen még a világítás is jobb lesz tőle.
Régebben kipróbáltam ezt a módszert egy a youtube-on látott fogkrémes videó alapján.
Hát úgy összekarcolódott a fogkrémtől a lámpabúra, hogy alig lehetett helyrehozni. Én nagyon nem ajánlom, kivéve ha valaki a saját kárán szeretne tanulni.
Ha polír után nem lakkozzák le jó minőségű UV-álló lakkal, akkor persze, hogy bemattul. Azt nem szabad lespórolni.
Ha 5000Ft egy új gyári lámpabúra, akkor tényleg nem érdemes vele foglalkozni. Csere és kész.
Az én autómhoz kedvezményesen 150.000Ft egy darab fényszóró búra. (13 éves Opelről beszélünk...) Így talán érthető, hogy az ember egy kis karcolás, mattulás miatt nem szívesen hajítja a kukába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!