Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha hosszabb autós utazásra...

Ha hosszabb autós utazásra mentek, akkor szoktatok attól félni, hogy lerobban az autó?

Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Félni nem szoktam de felkészülni igen :)

Ilyen melegben 2db 2literes ásványvíz + konzervek + zsemle..

Télen 1db 1.5 literes ásványvíz + kemping gázfőző + fém bögre és pár teafilter, hogy tudjak forró teát csinálni ha nagyon hideg van.

Kaját is teszek be télen is de kevesebbet és akkor már simán mehet a romlandó kaja is.

+ meleg felső vagy hálózsák csomagtartóba

2018. aug. 24. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

Nem, mert műszakilag megbízható autóval szoktunk elindulni.

És én is tartok a kocsiban vizet, kaját, de én a dugóban ücsörgés miatt, nem a lerobbanás miatt.

2018. aug. 24. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Nem szoktam. Megbízható autóm van, makulátlan állapotban. 2005 Skoda Fabia 1.2 16V benzines.
2018. aug. 24. 14:58
 4/8 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Mivel 21 éves nem mondom hogy sosem fordult meg a fejemben, de félni nem félek.

Megbízható típus és karban van tartva.

2018. aug. 24. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább a balesettől.
2018. aug. 24. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem különösebben, mert nem öreg az autóm, amúgy is figyelek rá. Ha mégis gond van, van annyi anyagi hátterem, hogy megjavíttatom kint.

Ha nincs pénzem, nem megyek messzire.

2018. aug. 24. 20:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, mert azért odafigyelek, hogy műszakilag minden oké legyen. Ha meg lerobbanna mégis, akkor tudom, hogy kit hívjak fel, hogy elhozzuk onnan. :)
2018. aug. 25. 14:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Játékautó akarom mondani elektromos autó esetén kell csak ettől tartani. Azokkal elhagyni a várost felér egy tökönszúrással a kis hatótávolság miatt.

Benzines/dízel autó esetén a hulladék start/stop rendszerrel felszerelt autók indítómotorja sok használat után tönkremehet aminek annyi lesz a következménye, hogy egyáltalán nem fog elindulni az autó a legváratlanabb helyen.

2018. aug. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!