Bmw e30 e34 e36 melyik az ideális?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy régi Bmwt legalább 2.5es motorral, nyilván e30ból csak épített példányok vannak. 1m forintot szánnék rá, vezetési élményben melyik a legjobb azok véleménye érdekelne akiknek volt e30-4. Egyébként a legjobban e34 tetszik. Minden fajta észrevétel leírás/vélemény érdekel.2018. aug. 23. 11:25
1/7 anonim válasza:
Szép az E34 az tény, de ha élmény az elsődleges szempont, E30-at vennék, mivel rövidebb, kisebb, könnyebb. 2.5-össel nagyot lehet autózni vele. Csak sok sikert találni egy nem túl leharcoltat. Nézz körül márkafanatik csoportokban. Jó E36 2.5-ös vagy nagyobb motorral nem hiszem hogy lesz ennyiért, max nagyon budi...
Ha teheted próbáld ki őket. E34 is jó lehet, ha téged nem zavar a nagyobb mérete, de nem olyan fordulékony és fürge mint a 3-as.
2/7 anonim válasza:
E34-em van igaz nekem dízel,de én amit így észrevettem,hogy a rozsdán kívül nagyon nincs ezeknek a kocsiknak bajuk,az alkatrészek se nagy tétel annyira,és értenek hozzájuk mindenhol,én azt mondom,ha teljesítményt akarsz,akkor e34-be nem elég a 2.5,hanem kell egy v8,ha 2.5-öst akarsz akkor e36,e30-ból nem igazán ajánlanám a kókányolt példányokat,némelyik még átpapírozva is hamisan van...
3/7 anonim válasza:
Az E34 nagyon karakteres, nekem jobban tetszik, mint a túllihegett E30-as. Egyébként van is néhány éve E34-em, nagyon problémás autó, de így is imádom. Ja, és 525i az enyém is. Vezetési élményben jobb az E30 (az is volt), de az E34 valahogy jobban passzol hozzám úgy összességében.
4/7 A kérdező kommentje:
És e34be elég a 2.5 hogy érzed?
2018. aug. 28. 19:44
5/7 anonim válasza:
Az enyém már 192 lovas, de bőven elég. Persze attól is függ, hogy mire kell, de érződnek benne a lovak, mert ez még nem annyira nehéz autó, és nagyon közvetlen a gázreakció is, mert nem fojtják le az emissziós normák. Ha nagyon akarom, még a hátulját is meg lehet mozgatni motorerőből. Egy ideig használtam rövid diffivel (olyan, amelyikkel 5-ben 3000-ret pörgött), na az többet ért bármelyik chiptuninggal, igazi vadállat volt. De a gyárival is rugalmas. Már amikor megy. Mert nem a megbízhatóság mintapéldánya, ezt hozzá kell tennem.
6/7 A kérdező kommentje:
igen a 192lovasra gondoltam igazából meglepően olcsó... 400któl 1millióig vannak hahun. És igen sajna régi prémium sok gond lehet vele.
köszönöm.
2018. aug. 29. 00:20
7/7 anonim válasza:
Figyelj megnézed fórumon melyik megy a legjobban azt azt ppzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!