Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw e30 e34 e36 melyik az...

Bmw e30 e34 e36 melyik az ideális?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy régi Bmwt legalább 2.5es motorral, nyilván e30ból csak épített példányok vannak. 1m forintot szánnék rá, vezetési élményben melyik a legjobb azok véleménye érdekelne akiknek volt e30-4. Egyébként a legjobban e34 tetszik. Minden fajta észrevétel leírás/vélemény érdekel.

2018. aug. 23. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Szép az E34 az tény, de ha élmény az elsődleges szempont, E30-at vennék, mivel rövidebb, kisebb, könnyebb. 2.5-össel nagyot lehet autózni vele. Csak sok sikert találni egy nem túl leharcoltat. Nézz körül márkafanatik csoportokban. Jó E36 2.5-ös vagy nagyobb motorral nem hiszem hogy lesz ennyiért, max nagyon budi...

Ha teheted próbáld ki őket. E34 is jó lehet, ha téged nem zavar a nagyobb mérete, de nem olyan fordulékony és fürge mint a 3-as.

2018. aug. 23. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
E34-em van igaz nekem dízel,de én amit így észrevettem,hogy a rozsdán kívül nagyon nincs ezeknek a kocsiknak bajuk,az alkatrészek se nagy tétel annyira,és értenek hozzájuk mindenhol,én azt mondom,ha teljesítményt akarsz,akkor e34-be nem elég a 2.5,hanem kell egy v8,ha 2.5-öst akarsz akkor e36,e30-ból nem igazán ajánlanám a kókányolt példányokat,némelyik még átpapírozva is hamisan van...
2018. aug. 23. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Az E34 nagyon karakteres, nekem jobban tetszik, mint a túllihegett E30-as. Egyébként van is néhány éve E34-em, nagyon problémás autó, de így is imádom. Ja, és 525i az enyém is. Vezetési élményben jobb az E30 (az is volt), de az E34 valahogy jobban passzol hozzám úgy összességében.
2018. aug. 25. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:
És e34be elég a 2.5 hogy érzed?
2018. aug. 28. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Az enyém már 192 lovas, de bőven elég. Persze attól is függ, hogy mire kell, de érződnek benne a lovak, mert ez még nem annyira nehéz autó, és nagyon közvetlen a gázreakció is, mert nem fojtják le az emissziós normák. Ha nagyon akarom, még a hátulját is meg lehet mozgatni motorerőből. Egy ideig használtam rövid diffivel (olyan, amelyikkel 5-ben 3000-ret pörgött), na az többet ért bármelyik chiptuninggal, igazi vadállat volt. De a gyárival is rugalmas. Már amikor megy. Mert nem a megbízhatóság mintapéldánya, ezt hozzá kell tennem.
2018. aug. 28. 21:08
 6/7 A kérdező kommentje:

igen a 192lovasra gondoltam igazából meglepően olcsó... 400któl 1millióig vannak hahun. És igen sajna régi prémium sok gond lehet vele.

köszönöm.

2018. aug. 29. 00:20
 7/7 anonim válasza:
Figyelj megnézed fórumon melyik megy a legjobban azt azt ppzed
2018. dec. 27. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!