Yamaha XJ6N vagy Suzuki GSR600 mennyire ajánlott kezdő motorkerékpárnak?
Aktívan sosem robogóztam mert nem látom értelmét, amikor csináltam az A-t már akkor gyorsaságit akartam tehát meg is volt a kiszemelt típus, szintén 600-as csak gsxr.
Én megvettem annak ellenére is hogy más lebeszélt róla, mert a pénz pótolható, de az egészség nem, ugyanakkor pont az a fajta ember vagyok aki makacs és szeret magától tanulni, így volt ez a motorozással is.
Amiket te néztél azok 100 lóerősek, az enyém 125, nyomatékos, erős, de kellett 3 nyár mire eljutottam oda hogy magabiztosan vezetek, és nem csak városban gurulgatok vele.
Arra felhívom a figyelmed hogy ha komolyan érdekel, a gsr600 olyan szempontból jobb választás lenne, hogy már a tervezéskor a gsxr lengővilláját kapta, ellenben a Yamaha olcsó hatást keltő szögvas villát alkalmaz, még manapság is.
Különösebb gond nincs vele, a sportmotor fórumon a gsr600 fórumban még utánanéznék a véleményeknek de ettől függetlenül én is ezt venném naked kategórián belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!