Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alábbi autók közül melyiket...

Az alábbi autók közül melyiket választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Városban lakunk, de kirándulós kocsi lenne leginkább, plusz havi 1-2x egy hosszabb táv autópályán.

Ezek jöttek eddig szóba:

Ranault scenic II.

Ranault laguna III.

Ford mondeo mk3

Honda HR-V

Honda CR-V

Toyota avensis 2006-2008

Toyota Rav4 2000-2006

Csak benzines jöhet szóba. Ezek alapján melyik lenne a legjobb?

2018. aug. 20. 14:59
 1/4 D. Brasco ***** válasza:
Mi az hogy kirandulos auto?mert kisse erdekes ez a felsorolas egy egyterűvel,több suv-val, stb stb......mondjuk mindegy is,az biztos hogy en mondjuk eleve nem vennek ilyen bohóc terepjárót,a legjózanabb valasztas szerintem az avensis lenne,de tenyleg tudni kelle mire kell.pontosan?
2018. aug. 20. 15:13
 2/4 crudy ***** válasza:
Avensis szerintem is a legjobb dontes ezek kozul
2018. aug. 20. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Avensis...

de hányan vagytok? mennyi cuccot visztek?

Mert mi a kicsi 190-es mercibe beülünk 4-en, megrakjuk a kicsi csomagtartót és a világból kimegyünk.

Másnak meg még egy egyterű is kevés annyi felesleges holmit visz magával!

2018. aug. 20. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Senki nincs a helyedben, csak te, ezért erre a kérdésre nem lehet korrekt módon válaszolni. De a SAJÁT helyemben én is az Avensist választanám.
2018. aug. 20. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!