Az alábbi autók közül melyiket választanátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Városban lakunk, de kirándulós kocsi lenne leginkább, plusz havi 1-2x egy hosszabb táv autópályán.
Ezek jöttek eddig szóba:
Ranault scenic II.
Ranault laguna III.
Ford mondeo mk3
Honda HR-V
Honda CR-V
Toyota avensis 2006-2008
Toyota Rav4 2000-2006
Csak benzines jöhet szóba. Ezek alapján melyik lenne a legjobb?
2018. aug. 20. 14:59
1/4 D. Brasco válasza:
Mi az hogy kirandulos auto?mert kisse erdekes ez a felsorolas egy egyterűvel,több suv-val, stb stb......mondjuk mindegy is,az biztos hogy en mondjuk eleve nem vennek ilyen bohóc terepjárót,a legjózanabb valasztas szerintem az avensis lenne,de tenyleg tudni kelle mire kell.pontosan?
2/4 crudy válasza:
Avensis szerintem is a legjobb dontes ezek kozul
3/4 anonim válasza:
Avensis...
de hányan vagytok? mennyi cuccot visztek?
Mert mi a kicsi 190-es mercibe beülünk 4-en, megrakjuk a kicsi csomagtartót és a világból kimegyünk.
Másnak meg még egy egyterű is kevés annyi felesleges holmit visz magával!
4/4 anonim válasza:
Senki nincs a helyedben, csak te, ezért erre a kérdésre nem lehet korrekt módon válaszolni. De a SAJÁT helyemben én is az Avensist választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!