Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szitál a kormány? Többi lent!

Szitál a kormány? Többi lent!

Figyelt kérdés

200-220 km/h körül elkezd szitálni a kormány és remeg az egész autó! A hátsó szilent egy kicsit kopog már, de annyira nem vészes!

Az lehet a baj vagy lehet, hogy ki kéne centíroztatni mert idén én tettem fel az abroncsokat és nem volt?

2018. aug. 18. 22:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja azt kihagytam, hogy tavaly volt centírozva és jóval nagyobb tempót is mentem ennél!
2018. aug. 18. 22:57
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Erről az jut eszembe amikor Taki bácsi mondja a Ladájára hogy jó-jó csak 180 felett rángat
2018. aug. 18. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
200-220 körül? Akkor van egy jó megoldásom, ne menj olyan gyorsan. Így nem szitál majd a kormány, ráadásul sem a saját, sem mások életét nem sodrod veszélybe.
2018. aug. 18. 23:18
 4/11 anonim ***** válasza:
6%
Az, persze. És mivel mentél te 220km/h-t? Valami régi Ladával? Mert az "új" autók már mind 199km/h-ra vannak korlátozva biztonsági okokból.
2018. aug. 18. 23:20
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Alvás mert szüleid mindjárt észreveszik hogy nem alszol.
2018. aug. 18. 23:45
 6/11 A kérdező kommentje:

E39 550i v8!

Nem szoktam ennyit menni főleg nem közúton, van egy régi út felénk ami viszonylag jó minőségű és már nem nagyon használják mert építettek újat ezt meg lezárták a végén!

Szóval ha úgy vesszük jelentősége nincs mert normál tempónál nem szitál, de szeretem tudni, hogy minden patent az autón!

Szóval aki ért is hozzá vagy volt már ilyen tapasztalata merre keressem a hibát? A futómű tavaj volt állítva hozzá a kormány is a szilent meg most kezdett el kopogni mint mondtam a kerék tavaj volt utóljára centírozva!

2018. aug. 19. 00:08
 7/11 A kérdező kommentje:

"540i" elírtam!

Még annyit nem írtam le , hogy ez előtti autómról megmaradt egy gyári felni szett úgy szint e39 es volt és azt elcseréltem egy 18" szettre (ilyen neve nincs) és arra ment ez a gumi 265/40r18 és ehez csináltattam "pogácsát" ,de gondolom ha azza lenne a baj akkor nem most jelentkezne?

2018. aug. 19. 00:29
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

"Az, persze. És mivel mentél te 220km/h-t? Valami régi Ladával? Mert az "új" autók már mind 199km/h-ra vannak korlátozva biztonsági okokból."

Igen, a Kia Stringer is letilt 199-nél :D

2018. aug. 19. 08:19
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

"Mert az "új" autók már mind 199km/h-ra vannak korlátozva biztonsági okokból."

Ez nagyon érdekes... Egy autó műszaki adatainál ezek szerint lehet végsebesség tekintetében hazugságot írni?

2018-as Opel Astrám van, aminek a végsebessége a gyári adatok szerint 235km/h. Kipróbálni nem fogom, nincs rá igényem. Youtube-on van fent több videó ami szerint mentek vele ennyivel. Akkor ezek szerint az is mind manipulált felvétel...(?) Furcsának tartom, hogy eddig senki nem próbálta ki és nem reklamált miatta. Nem olyan ritka típus, németeknél is van belőle bőven, mégsem próbálta ki senki a korlátozás nélküli pályaszakaszokon...

2018. aug. 19. 09:14
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

"Mert az "új" autók már mind 199km/h-ra vannak korlátozva biztonsági okokból."

Hülye vagy te csak nem forogsz...Mássz vissza a ketrecedbe,mert mindjárt dobják a déli banánt. Idióta...

2018. aug. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!