Brutálisan elkezdett füstölni a fordom?
Olajat is elkezdte hirtelenséggel nagyon enni. Menni megy ugyan úgy.
Csak füstöl...
Feketén kéken mindenhogy.
Gázolaj szűrő, levegő, olaj minden lett cserélve. Az nem is igazán zavar hogy füstöl, nyugodtan mehet, füstölhet ugy mint az ikarus, csak ne álljon meg alattam. 1.5 évig van műszaki, legalább addig menjen.
Szerintem ne hagyd így. Előbb utóbb elég olajat fog zabálni ahhoz, hogy elműködjön motorolajon is, főleg ha a turbó a hibás. Majd ha nem tudod leállítani, és felpörög tiltási fordulat fölé, elgondolkodhatsz, hogy nem kellett volna mégis megjavíttatni...
8 év múlva veterán autó lenne. Piacon az értéke 230 ezer ft.
Szerintem a javítás több lenne. Igy ameddig megy megy, ha nem megáll alattam, kerék bontási igazolást majd beguritom a Dunában
Ezt a tetű hozzáállást...
Remélem olyan baja lesz, hogy nem lesz időd kiszállni, amikor kigyullad, és benne égsz.
7# szerintem senki sem költene feleslegesen egy értéktelen autóra,😁😂
XD ha igen akkor nem en vagyok a barom hanem te.
A többitől meg kérdezem: nem szebb elbúcsúzni vagányan a kisautódtól?
De azon is gondoltkodtam hogy eldugom valahová aztán hátha van valaki akinek szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!