Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Brutálisan elkezdett füstölni...

Brutálisan elkezdett füstölni a fordom?

Figyelt kérdés

Olajat is elkezdte hirtelenséggel nagyon enni. Menni megy ugyan úgy.

Csak füstöl...

Feketén kéken mindenhogy.

Gázolaj szűrő, levegő, olaj minden lett cserélve. Az nem is igazán zavar hogy füstöl, nyugodtan mehet, füstölhet ugy mint az ikarus, csak ne álljon meg alattam. 1.5 évig van műszaki, legalább addig menjen.

2018. aug. 18. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Jó lenne egy kompressziót mérni. Ha hirtelen kezdte el enni az olajat, akkor lehet hogy egy dugattyúgyűrű tört el vagy a dugattyú repedt meg benne. Ha az utóbbi, akkor nem igazán érdemes tovább használni, meg kellene nézni mert bármikor darabokra hullhat, sokkal nagyobb károkat okozva. (Az meg hogy füstöl szerintem zavarnia kellene téged, már közúti igazoltatásnál is büntetnek érte, illetve elküldenek műszakira hiába van még 1,5 év.)
2018. aug. 18. 09:36
 2/10 anonim ***** válasza:
A turbó is foshatja az olajat, amit megeszik a motor és brutál módon füstölni fog. A másik a dugattyúgyűrű, igen. Ha nem olajat éget, hanem kormol, akkor az lehet turbó hiba vagy szennyeződés a szívócsőben, légtömegmérő, szívócső nyomásszenzor satöbbi.. Gépre kell tenni, az ad egy kiindulási alapot.
2018. aug. 18. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hagyd így. Előbb utóbb elég olajat fog zabálni ahhoz, hogy elműködjön motorolajon is, főleg ha a turbó a hibás. Majd ha nem tudod leállítani, és felpörög tiltási fordulat fölé, elgondolkodhatsz, hogy nem kellett volna mégis megjavíttatni...

[link]

2018. aug. 18. 10:34
 4/10 A kérdező kommentje:

8 év múlva veterán autó lenne. Piacon az értéke 230 ezer ft.

Szerintem a javítás több lenne. Igy ameddig megy megy, ha nem megáll alattam, kerék bontási igazolást majd beguritom a Dunában

2018. aug. 18. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
De te is maradj benne mikor begurítod...
2018. aug. 18. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Ezt a tetű hozzáállást...

Remélem olyan baja lesz, hogy nem lesz időd kiszállni, amikor kigyullad, és benne égsz.

2018. aug. 18. 12:23
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Te olyan 5 éves szintjén vagy, füstöljön, minden, zakatoljon az sem baj, csak guruljon.
2018. aug. 18. 12:28
 8/10 A kérdező kommentje:

7# szerintem senki sem költene feleslegesen egy értéktelen autóra,😁😂

XD ha igen akkor nem en vagyok a barom hanem te.

A többitől meg kérdezem: nem szebb elbúcsúzni vagányan a kisautódtól?

De azon is gondoltkodtam hogy eldugom valahová aztán hátha van valaki akinek szüksége van rá.

2018. aug. 18. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor inkább ásd el a föld alá, pár 100 év múlva régészeti kincs lesz belőle. Bár lehet hogy szétrohad hamarabb.
2018. aug. 18. 17:49
 10/10 anonim ***** válasza:
De utálom az ilyeneket, mint te vagy. Húzza a belét a rohadt füstokádó roncsa előttem én meg kapom a tüdőrákot.
2018. szept. 3. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!