Mik a tapasztalatok a Generic, azon belül a Generic Ride Omen típusú robogóról?
Első robogóm lenne. Szinte semmit nem találni róla interneten. Néhány német nyelvű videó van fent róla ilyen rövidebbek,aztán annyi.
Van egy videó fent róla, amin egy srác kipróbálja, hogy mennyi a sebességének a vége, és 50-et egy picit túllépi. Ezen kívül semmit nem tudok róla...
Kinézetre nagyon szép, de felhasználói tapasztalatokat sehol nem találok.
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit kell szervízelni, milyen erős a motorja, a gyorsulása milyen, megéri e megvenni.
Malagutikat nézegettem - az F12-eseket - de az épkézláb járgányokat szinte egyből elviszik... Nem telik bele egy nap sem, és már írja nekem az eladó, hogy elkelt.
Segítséget kérnék ezzel a Generic márkával kapcsolatban, hogy megéri e megvennem 3000 km-rel. 2010-es évjárat. Állítólag nincs gond vele.
Vagy inkább vegyek egy "nagyobb" márkájú robogót.
Elsősorban a Generic Ride Omenre vagyok kíváncsi megéri e.
Lehetőleg értelmesebb válaszokat várok, mint hogy "kínai f*s" és társai. Érveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!