Mennyire jó választás lenne egy Ford Mustang 2.3 2015-ös 2023-ban?
Hello.
Jelenleg 19 éves vagyok. 5 év múlva le szeretném cserélni az autómat egy Ford Mustang 2.3 Ecoboost-ra, 2015-ös évjárat. Nagyon tetszik a kocsi, elsődleges autónak használnám. Addig még sok van, jelenleg olyan 22.000 euroba mennek, szerintem ez 5 év múlva lecsökken 10.000-15.000-re is.
Tudom hogy fognak jönni azok a válaszok hogy te kell eldöntsed hogy neked megéri-e. Nekem megérné.
Csak nem tudom hogy ez az autó hogy viselkedne 8 évesen, mennyire lenne szervizigényes.
Értem.
És mi szokott bedögleni rajta?
Sajnos újak ezek az autók, és ilyen magyar cikk még nem létezik.
Az emberek úgy is olyan autót vesznek ami mellett kibírják fizetni a csekkeket és jut kajára, viszont amikor vinni kell fékbetét cserére, meg szervizeltetni, és kiszámláznak egy minimálbérnek megfelelő összeget(és még komolyat nem is csináltak rajta) akkor elgondolkodik az ember hogy eladja-e mert nem elég a fizetés.
Ez a kérdés szólhatna akármilyen autóról Audi Bmw, én nem fizetnék 8-10 éves autóért milliókat, amikor ezekbe mindig a legkorszerűbb cuccokat teszik, és amit vennél '23-ban az már nem lesz az igazi, de a pénzt ugyanúgy viszi míg gazdás a kocsi.
Ezeket a kocsikat 4-5 évesen adják elfelé hogy még eleget nyerjen rajta, és felpótolja valamennyivel, vesz egy másikat.
Ha hobby autónak venném akkor v8 jó lenne, de nekem nem kell tartalék. 300 ló bőven elég. Nem azért veszem hogy yampiskodjak vele hanem mert nagyon tetszik a design-ja.
Apropó, v6 gyengébb mint az ecoboost :"D
Fék cseréért miért kell elvinni szerelőhöz? Ha házban laksz, van egy szerszámos ládád, akkor te is simán el tudod végezni..
Az a fontos hogy a motor, váltó strapabíró legyen. És egy amerikai autónál szerintem ez nem kérdés :D
A v6 motor balhes. Csak szolok.
A v8 ami jo, az ecoboost is problemas. Tessek utanaolvasni. 2015-2017 ig a kezi valto is nyugos a v8ban, a 2018 ban mar ujfajta valto van.
Udv, egy mustang gt tulaj, bar nekem meg a bejaratas van folyamatban :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!