Sávtartás, par napja kezdtem el a vezetest es egyszeruen nem erzem az autot, ez valtozni fog?
Sosem voltak ilyen problémáim, valószínűleg idővel javul majd a helyzet.
Ajánlom a kérdést azok figyelmébe, akik szerint szinte azonnal ki kell menni forgalomba. Horror!
Ez természetes jelenség. Egy gépezet belsejében ülsz, amelynek a kiterjedése teljesen eltérő a tiedétől. sőt nem csak nagyobb, hanem – a kerékpártól, gördeszkától, korcsolyától stb. eltérően –, jó nagy darabokat el is takar előled, főleg jobb oldalon.
A bringán ülsz, látod magad alatt, előtt is az utat. Autóban a hozzád közelebb eső részt sem.
Kell egy kis idő, amíg „érzed” a kocsit.
Ez nem csak a kormányra, pedálokra vonatkozik, hanem a kiterjedésére is.
Most félelmetesen közel érezheted pl. a jobb oldalon lévő kocsit. Hopp, összeérünk. Aztán azt fogod látni, hogy egy nagy motoros kényelmesen elmegy köztetek. S más hasonlók.
Beszélj erről az oktatóval, mert fontos.
De időt is adj magadnak! Ne paráz, mert abból csak baj lehet.
Én is így voltam az elején, friss jogsival. Meg kell szoknod a kocsit.
Ha van rá lehetőséged, nézd meg kívülről forgalomban (vagy nézegess ugyanolyan kocsikat), és látni fogod, mekkora, mennyi hely van mindkét oldalt.
Pár óra vezetés, és megszokod a kocsi méretét, nem fog olyan óriásinak tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!