Karcos szélvédőt lehet javítani?
Figyelt kérdés
Az évek alatt az autómon össze karcolódott enyhén a szélvédő. Éjszaka töri a fényt és zavaró. Lehet ez cserén kívül valahogy orvosolni? Van rá megoldás?2018. aug. 16. 23:40
1/4 anonim válasza:
Elvileg igen, polirozhato. Csak az a kerdes, mennyivel kerul igy tobbe egy teljes cserenel.
2/4 anonim válasza:
Régen ecetes ronggyal "políroztuk" a szélvédőket, vagy fogkrémmel. Valamilyen szinten hatásos volt, de a mai üvegek nem tudom hogy milyen anyagból vannak, lehet ezeknél már nem annyira működik.
3/4 anonim válasza:
Nem tudod polirozni. Vagyis fizikailag lehet de lencset csinalsz belole mert egyenletesen lehetetlen ekkora feluletet ergo nehol nagyit nehol kicsinyit eleg balesetveszelyes, pont ezert nem vallaljak jo helyen.
4/4 anonim válasza:
Nekem is van rajta néhény hajszálkarc. Nem olyan mértékű, hogy zavarjon vezetés közben, inkább csak esztétikai hiba. Körüljártam én is már a témát, hatékony megoldást nem találtam rá. Maradna a csere. De mivel nekem gyárilag hővisszaverő bevonatos, szenzoros a szélvédőm, az új 100+eFt-ba kerülne. Így inkább megtanulok ezzel együtt élni. Bármikor jöhet egy kavics és akkor úgyis cserés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!