Yosii kérdése:
Ha lemásoltatom a kulcsot akor jó lesz?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy Audi a3 8l 1998 1.6 kocsit. 1db kulcsvan hozzá ha én azt le mássolom nyitni fogja az autot meg inditani??Azert kérdem mert nem tudom hogy vane benne vmi chip vagy valami ilyesmi amitől ne inditaná.2018. aug. 16. 12:54
1/8 anonim válasza:
Hagyományos kulcsmásoló biztos NEM másolja.
2/8 anonim válasza:
Az immo chip hiánya miatt nem fogod tudni indítani a másolt kulccsal, nyitni lehet vele.
3/8 anonim válasza:
Ahogy írták csak nyitni fogod tudni
Sima mezei kulcsot (nem bicskás) 20 környékén már másolnak és fel is tanítják az autóhoz úgy ahogy azt kell (persze nem a tescos kulcsmásolónál,hanem direkt ilyen helyeken)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és akkor hogy tudnak még 1 kulcsotszerezni??
2018. aug. 16. 13:06
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem bicskakulcsom van hanem sima igaz van rajta egy gomb cseréltem benne element de semmit nem reagál
2018. aug. 16. 13:08
6/8 anonim válasza:
Egy idő után elfelejti az kódot (ugrókódos rendszer, újra kell tanítani). Távirányítóként a másolt kulcs nem használható, csak hagyományosan, vagy beállítva.
7/8 anonim válasza:
Egyébként megvan hozzá a gyári azonosító szám (kis plakett szokott lenni).
8/8 A kérdező kommentje:
Ilyen kulcsrol lenne szo már szétnyitotam elemcserénél és semmi nincsbenne csak aza világitos izé ami persze nem világit még elemcserével se és probáltam már valami tanitási modszert amit olvadtam itt a gyiken.
2018. aug. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!