Rohad a toronynál és lukas? Drága lesz a javítás?
(kép)
Figyelt kérdés
2 napja vásároltam egy Mazdát kereskedésből, még a vásárlásnál is megnéztem, felnyitottam a motorházetőt és a tornyon valami bőr takaró volt (azt hittem gyárilag van ott, színre is volt fújva). Most itthon átnéztük részletesebben az előbb, egyre érdekesebb volt az a bőr takaró, hát leszedtem és alatta elég rendesen ki van rohadva a torony. Hívtam a kereskedést, nem veszik vissza és nem vállalnak rá garanciát a motor és váltó kivételével.
Ez nem semmi.... ezt megszívtad :S Olcsóért össze kókányolják, nem olcsóért rendesen megcsinálják. De azért nem semmi,hogy szépen eltakarták a hibát
2018. aug. 15. 20:34
2/8 A kérdező kommentje:
Mégis körülbelül mennyi a javítás ára? Akár a legolcsóbb is, csak két évet bírjon ki.
2018. aug. 15. 20:37
3/8 D. Brasco válasza:
Ez gyonyoru....vidd el egy lakatoshoz hogy mondjon ra valamit mert van egy gyanum hogy nem csak ennyit kell javitani amit a kepeken latsz
2018. aug. 15. 21:06
4/8 anonim válasza:
Ha a motor meg a váltó lenne megfeküdve, anyagilag jobban jártál volna...:(
Elég rendesen átvertek, én megfenyegetném őket egy rendőrséggel, perrel.
Ez életveszélyes.
Magadra is, meg a közlekedésben résztvevőkre is.
Ritka egy görény kereskedés lehet, lehet tudni, kik voltak, meg milyen Mazda ez?
2018. aug. 15. 21:12
5/8 anonim válasza:
amúgy itt már porrá van rohadva a torony, bármikor beszakadhat, foltozni nem lehet, a javítóelem se olcsó, de a meló az az, ami horror. 100 Ezres költség minimum.
2018. aug. 15. 21:13
6/8 A kérdező kommentje:
Hollywood Invest, fővárosi autópiacon találhatók, illetve onnan származik az autó is. Ha nem hajlandók visszavenni és visszafizetni a teljes vételárat bírósági ügy lesz belőle. Azóta még egy gumi darabot találtunk lefújva és odaragasztva a motortéren belül.
2018. aug. 15. 21:59
7/8 A kérdező kommentje:
Az autó egy 2003-as Mazda 323f. Elvileg 152000 km.-van benne, de ezek után ezt sem hiszem el. Az alja is ki van kenve alvázvédővel rendesen, gondolom ott is sok lehet a gixer.
2018. aug. 15. 22:02
8/8 anonim válasza:
mielőtt bíróságra viszed, legyen a kezedben egy szakértői vélemény. Lehetőleg közlekedési ügyvéddel vidd az ügyet.
ezt az autót nem szabad javítgatni, illetve nagyon sokba fog fájni. Kérj árajánlatot egy Mazda szerviztől, akik számlaképesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!