Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tegyem el?

Unikornisszarv kérdése:

Hogyan tegyem el?

Figyelt kérdés
Van egy Yamaha Jog 2t-m, 2012-es és 2t. Szerintem karburátoros és nem tudom hogy hogy rakjam el télére. Szerintetek hogy rakjam majd el.

2018. aug. 13. 01:03
 1/2 anonim ***** válasza:

először is ne sárosan. száraz legyen mindenhol. a benzint az utolsó cseppig használd ki a rendszerből, tehát ne maradjon egy csepp sem a tankban, sem a porlasztóban.

aztán a gumikat fújd le szilikonnal. nem kell, hogy csöpögjön, csak úgy barátságosan, mintha eladni vinnéd. aztán ha állványon pihen, még egy cseppet eressz le a gumikból.

a végére maradhat a külső fény megtartása, ezt is szilikonnal, és tiszta gépronggyal áttörlöd.

tavasszal csak lekapod a ponyvát(plédet, pokrócot, bármit) kannából friss keveréket tolsz, gumit ellenőrzöd, ha van, az akksit töltve visszateszed, aztán hajrá!

valamit kihagytam?

2018. aug. 13. 06:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Gondolom magának keveri az olajat és benzint, így felesleges kifogasztani belőle teljesen. Annyi a fontos csak, hogy 2-3 hetente indítsd be, és semmi probléma sem lesz. Kifejezetten nagy gondoskodást nem igényel. Én csak beállítom az autó mellé és kész.

De ha semmi hibája a gépnek, akkor ha véletlen el is maradnak a járatások télen, akkor sincsen nagy baj.

2018. aug. 13. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!