Van ittolyan tulaj, akib3-400 000 forintért vette az autóját, év évekig jó volt? Elégedett volt vele? Milyen típus volt?
Persze, veszel egy Ignis-t.
Bagó az alkatrész
10mp alatt százon van,
Kuvaolcso fenntartani
És jobban gyorsul mint a bmw316 :)
1 es
hol vezsel te 3-400 k ért normális állapotú ignist?
meséld el má, mert akkor vennék párat:)
Ahogy, már írták, van rá példa, de az arányok nem mérhetőek, vagyis mennyi bontó szökevény között kell megtalálni a még használható darabokat.
Nézzük a nagy sláger Suzukit... bőven van választék, csakhogy nem igaz, hogy a Suzukival nem lehetbek bajok, a kinálat alján többnyire olyanok, amelyeket nem érdemes megvenni.
Ismerösöm 5-6éve vett egy "ezer éves" Golfot 20ezerért, amit az eladó bontóba akart leadni... azóta is használja, nincs vele különösebb gond.
Azt azért tegyük tisztába, hogy az autóra költeni kell, bizonyos dolgokon nem szabadna spórolni.
Lehet motorikusan rendben van az autó, de ha a futómű elkezd kopogni, az egy sokéves autónál a természetes elhasználódás következménye, amit fel kell újíttatni, nem megvárni, amíg kifordul a kerék.
Az öreg autók jelentős részénél az a probléma, hogy közlekedésbiztonsági szempontból rosszak
Én 9 éve vettem életem első kocsiját, egy Vw Polo II Coupe-t, ezres motorral. 180 ezer ft volt akkor. Most 26 éves a kocsi, még azzal járok. Szerencsém volt, nagyon kifogtam, nem volt vele komoly problémám. 9 év alatt 1x fordult elő, hogy nem indult. A vízgomba behalt, és fals jelet küldött a motornak, ami ettől nem indult. Banális dolog, pár száz ft-os tétel. Ezen kívül termosztát házat cseréltem rajta, mert elrepedt. Plusz persze a kopó alkatrészek, de az minden kocsinál alap.
A teljes képhez hozzátartozik, hogy nem járok drasztikus mennyiséget vele, évi 6-7 ezer km a futásteljesítménye.
Épp most keresem az utódját, mert hosszú utakon elég kényelmetlen kis kocsi. :) De marad a háznál, futkosó autónak még mindig kiváló.
Jelen 6 éve fiat punto 2-es......hibátlan! 450 eft volt anno....tanuló autó! Imádom!
Nagyon megvagyok vele elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!