Miért nem ég a hátsó világìtás?
Figyelt kérdés
Van egy régi swiftem,és az a baj hogy csak a jobb hátsó lámpa világìt a bal nem. De a féklámpa az világìt.#Swift #világìtás
2018. aug. 10. 21:02
2/8 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy újat,és azzal sem jó
2018. aug. 10. 21:10
3/8 anonim válasza:
Ha emlékeim nem csalnak, a régi Swiftek valamennyi kiadásán kétszálas, 5/21-es izzók dolgoznak hátul a helyzetjelzőben és a féklámpában, a helyzetjelzők pedig átlósan vannak kötve a biztosítékra. A helyedben megnézném, hogy a jobb első helyzetjelző világít-e. Nem, nem tompított, amellett nem mindig veszed észre, hogy kiégett a kis izzó. Ha nem világít, irány a biztosítéktábla, ha megy, akkor a pozitív szál szakadt el valahol. A testszáluk ugyanis közös, ha az kiesik, a féklámpa sem működik.
4/8 A kérdező kommentje:
És hol van ez a testszál? Ahogy nézem a biztosìték nincs ki égve sehol.🤔
2018. aug. 11. 11:12
5/8 A kérdező kommentje:
Végülis jólett, biztositek baja volt.
2018. aug. 11. 13:44
6/8 anonim válasza:
Hogyan lehet meg tudni könbyen h melyik biztositék szakadt? Nekem a ford fiestánál
7/8 anonim válasza:
Egyenként ne vegyem ki, mérjek rá
8/8 kicsikobak1980 válasza:
Nekem a bal hátsó sima (hjelő) nem világít, izzó csere sem oldotta meg, és a bal első h, jelző sem ilyenkor mi lehet? Mennyi idő ennek kideritese, ugyertem autovillamosagis mennyi idő alatt tudja javítani, megvárható, csak nem igazán akarnám otthagyni, mert nálunk helyben nincs másik településen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!