Suzuki Wagon R+ 1.3 GLX S Limited (2003), vagy Ford Fiesta 1.3 Ambiente (2005)?
650ezerig néztem kisebb, városi autókat, de megbízhatóságuk és olcsó fenntarthatóságuk miatt erre a kettőre esett a választásom , de sajnos nem tudom eldönteni ,hogy melyiket érné meg jobban megvenni.
UI: Más autó is szóba jöhet, csak 650ezer forint alatt legyen! :)
A válaszokat előre is köszönöm!
Életem legnagyobb tévedése, hogy eladtam a WagonR+-omat..automata váltós volt, vonóhoroggal, tetőcsomagtartóval..
mondanom sem kell,hogy ezzel építkeztem, négy év alatt mindent vitt, húzott, ami kellhet egy házhoz, és a kerítéshez...beszámítással adtuk el, és így lett
sportszwiftem(2005)
bátran vedd meg a Wagont..életed nagy élménye lesz.
Ha felnyitod a hátsó ajtót, bátran aláállhatsz, nem vered be a fejed.
kényelmes a beülés, kiszállás, mert magas.
Kiválóan lehet rakodni, lehajtott ülésekkel mint egy bútorszállító.
Ha inkább a nagy rakodótér ill. magas üléspozíció a fontos, akkor WR+, ha pedig stabilabb országúti/autópályás úttartás és balesetvédelem szükséges, akkor a Fiesta.
Kb ezek a kiemelkedő előnyök a két típus esetén.
Saját szempontjaid szerint kell döntened.
A Wagon R az autópályát nem szereti, nem is arra tervezték (persze használható, de iszákos lesz nagy sebességnél)
A magas ülés pozíció elvitathatatlan tőle, de ez sem mindenkinél szempont.
Ez is Suzuki, ami megbízhatóságot is jelent, természetesen vásárlás előtt át kell vizsgálni.
A Wagon R egy mini teherautó, amit persze a külső méretéhez mérten kell érteni, a Fiesta sportosabb, szebb, de nem megbízhatóbb.
Bele kell ülni mindkettőbe, azt csak te tudod neked milyen szempontok a fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!