892 kilométert mentem el 43 liter gázolajjal, az jó fogyasztás?
"Jó fogyasztás, bármit is mondtok"
Akkor mégis mi a kérdés?
Én is ki tudtam hozni egy 3 literes 300 lovas dízelből 5.4 litert, de ha átlagosan használom inkább 7 re jön ki.
Hallottam olyan aki 1,9-es dízelt levitt 4 liter alá, de szintén direkt arra játszva. De ha az ember nem magával akar kiszúrni akkor használja normálisan aztán szevasz. Szóval innentől tényleg mi a kérdés valójában?
"Semmi élményt nem nyújtott"
Pajtikák, a vidámparkba menjetek élménykedni, ne a közutakra, ahol gyerekes szülők járnak tömegével, idősek, stb.
Tőletek kéne elvenni a jogosítványt, mint a szrt.
hülyegyerekek....de felbsztam az agyam....:((((((((((((((
#23: Ezek szerint még nem ültél jó autóban. Egy "jó" autóval már 10 km/h-val gurulni is élvezetes, egyáltalán nem kell gyorsan/szabálytalanul közlekedni vele. De mindegy is, én meg pont az olyanokon cseszem fel magam mint te, akik nem tudják megérteni hogy más prioritások is léteznek a fogyasztáson, kényelmen és megbízhatóságon kívül.
De hogy ne legyen OFF: kérdező, jó az a fogyasztás. Egyik kollégámnak is egy dízel Golfja van, 2012-es gyártmány (nem tudom milyen motorral), hosszú távokon ő is 5 liter alatt tudja tartani a fogyasztást. Városban 6-6.5 (ha nincs dugó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!