Milyen 2000-3000cm3-s szívó benzines automata váltós kocsit érdemes venni max 1 millióig?
Nem vagy tisztában az árakkal...
Kettőstömegű már szinte mindenben van, amit egy automatánál illik kuplunggal együtt cserélni, 300.000 felett lesz a művelet, függetlenül attól, hogy dízel-e
dízel turbósunk és egy benzines turbósunk is van (kettős tömegű ott vigyorog mind a kettőbe) én imádom,hogy turbós, még úgy is,hogy a benzinesnek hét elején kaptuk meg a turbóját középrész csere után 119-ért (ha dízel lett volna akkor olcsóbb lett volna). Semmi bajom nincs továbbra se a turbókkal és kifejezetten imádom és nem is kellene olyan amibe nincs,ilyen bele van kalkulálva és nem fogtam a fejem,de ha nem tudták volna felújítani egy kicsi repedés miatt akkor se dőltem volna kardomba miután gyári újat tudtak volna rendelni mert felújított gyári nem volt. A kettős tömegűeknél se dőlünk a kardunkba,tudtuk,hogy van,tudtuk tönkre mehet és egyszer tönkre is fog és megvettük még is.
Te olyan autót szeretnél amilyet,készülj rá anyagilag a gondokra és akkor te se fogsz a kardodba dőlni ha tönkre megy a váltó. Ennyi
Drukk,hogy megtaláld álmaid autóját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!