E36 ban létezik 6 sebességes váltó?
Figyelt kérdés
Autó felujitáson dolgozom hobbi szinten! E36 323i érdekelne hogy 6 sebességes váltó létezik e hozzá vagy ne is keressem? Köszi a válaszokat!2018. aug. 8. 21:39
1/7 anonim válasza:
Az M3-on kívül nem volt benne. Kérdezz rá egy BMWs fórumon, hogy mekkora az eltérés az M52 és az M54 között. Az M54-et az E46-ban már szerelték 6-os ZF-fel, ha mákod van akkor egyezik a váltóharang és a felfogatás és felmegy az M52-re is. Vagy valami perverz BMWs fórum, vagy BMW bontó ahol van mindkét váltó és meg lehet nézni hogy mennyi :D
3/7 anonim válasza:
Nem. Kár is vele szórakozni, mert a BMW-ken nagyon jól lehet játszani a diffivel, ha hosszabb áttétel kell.
4/7 anonim válasza:
" Kár is vele szórakozni, mert a BMW-ken nagyon jól lehet játszani a diffivel, ha hosszabb áttétel kell."
Gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb de ettől nem lesz 6 sebességes :)
5/7 anonim válasza:
Arra gondoltam, hogy nem is kell bele 6-os váltó, viszont feltételezem, hogy a kérdezőt a hosszabb végáttétel miatt érdekli.
6/7 anonim válasza:
Tudom, hogy arra gondoltál. Majd megírja hogy hosszabb véget akar vagy 6 gangot :)
7/7 A kérdező kommentje:
Csak nagyon stetszik a hatos váltó! E90 ben is az van nekem és imádom! Ezért kérdeztem! Köszi a válaszokat
2018. aug. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!