Nyugaton jobban értenek a német kocsikhoz, hogy szinte mindenféle típusból látni az utakon belőlük?
Idehaza nem igazán látom hogy komoly autókat is vennének tömegek, gondolok itt arra hogy nem japán kocsit vesz szalonból az ember 5 millióért, hanem mondjuk +2 millióért egy Audit
De használt autók tekintetében sem vesz mindenki fiatalabb 5 ös bmw-t, inkább 15 év feletti típusokat abból is a kisebb osztályból.
Amikor voltam Ausztriában, Németben sok jó kocsit láttam amit megtaláltam itthon azok 6-8 milliós modellek voltak, de látszott rajtuk hogy kosz és fékbetét por a felnin sem volt.
Ott is kényes, problémás közel minden autójuk vagy ott egy elektronikai hibát gond nélkül kifizetnek?
Szerintem alapvetően elmondható, hogy az emberek jobban vigyáznak egy új tárgyra X ideig, és a tárgyaknak is van "kopási" ideje.
Haverjaim kocsiján is azt látom, hogy míg pár éves használtként szinte újnak néztek ki, beletettek még 5-10 évet és mostanra azért erősen leharcoltak, kijöttek a hibák, egyre kevesebbet törődnek vele, kevesebbet költenek rá. Ahhoz hogy megint patika állapotú legyen az autójuk, az értékének többszörösét kellene rájuk költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!