Skif sátras utánfutóhoz hol kaphatnék sátorrögzítő patentot (vagy mi a neve)?
Figyelt kérdés
Sajnos a műanyag patentokat, melyek a sátor alsó peremének az utánfutó oldalfalához való rögzítését szolgálják, megette az idő, úgy törnek, mint a ropi.
Először metrikus csavarral és anyával akartam helyettesíteni, de ez nem ideális lévén az eredeti patentfejek oválisak, a csavarfej pedig gömb (lencse), így utóbbiból könnyen kicsúszik a sátorszem.
2018. aug. 8. 13:02
1/1 anonim válasza:
Pedig én csavarral oldottam meg annak idején. Kicsit macerásabb beleakasztgatni, de ha már a négy sarka benne van és szétfeszíted a rudazatot, a többit már könnyű. Ha jól emlékszem 5 mm-es D-fejű csavarokat használtam két anyával rögzítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!