Megtaláltam álmaim autóját. Vetnétek rá egy pillantást? Dízel Mazda 323.
2018. aug. 7. 23:07
1/18 anonim válasza:
Bocsi pont most vettem ezt meg...
2/18 A kérdező kommentje:
Este 11 kor?
2018. aug. 7. 23:12
3/18 anonim válasza:
Hát, nem álmodtál túl nagyot. :D
4/18 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon tetszik az autó. Minnél hamarabb vásárold meg, mert más fogja meg tenni. Elégge kevés benne a km, ráadásul szép állapotban is van. :)
5/18 A kérdező kommentje:
Ár érték arányban milyen?
2018. aug. 7. 23:23
6/18 anonim válasza:
Nem ma 6 kor vettem meg, jó lesz roncsderbizni
7/18 anonim válasza:
Messziről jónak tűnik, de lehet csak azért mert azokon a kis képeken nem lehet kiszúrni semmi hibát. Ha érdekel, akkor nézd meg élőben. (Mondjuk ha hátsókerekes lenne + 100 Lóerővel és egy normális sperr-rel, akkor egy sokkal élhetőbb kis gép lenne...)
8/18 anonim válasza:
Majd vigyél szerelőt aki megnézi mennyire volt ütve az eleje
(kormánylégzsák valószínűleg már cserélve volt)
9/18 D. Brasco válasza:
Remek választás egy ilyen mazda!gyakorlatilag nincs a piacon olyan auto ami ettől jobban tudna rohadni,mindez súlyosbítva egy ilyen dizel motorral........gondolom az az álom rémálom volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!