Van egy f astrám a motor lámpa villog és ha rá indítok akkor csak kattan. Mi lehet a baj?
"Tudom hallgatni a zenét is"
Na ez nem egy jó akkumulátor teszt.
Ja igen, és az akku feszültséget is. 12,2 Volt szerintem minimum legyen. "Ha az akku pólusai között 12,4 V mérhető, a töltöttségi szintje: 75%
12,2 Voltnál már csak 50%, 12,0 Volt esetén pedig már csak 25%, ha 11,7 Voltot vagy kevesebbet mutat a műszer, az akku lemerültnek tekinthető. Természetesen bizonyos célokra ilyenkor még használható: tovább éghet pl. a belső világítás, működhet a rádió, de az akkumulátor a motor indítására már aligha képes. " - injektor.hu ( [link]
Szia!
Ha motorhiba lámpád világít azt le tudod villogtatni szintén ezzel a visszajelzővel, hogy mit tárolt el az ECU.
Köszönóm az eddigi válaszokat.
Most cseréltem ki az öninditót és lehúztam az immot is. Egyébként ha nem várom meg a check lámpa villogását akkor elakarna indulni de azonnal le is áll. Az autó pedig 1996 f astra kombi 1.6 8v benzines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!