A legtöbb európai márkánál miért nincs lehetőség a motor távolról történő beindítására?
Nyilván, némelyik prémiummárkánál van, pl BMW.Viszont a gyártók többségénél nincs.
Az USA-ban, meg az Opel szintű Dodgék, Chevrolettek is rendelkeznek azzal a funkcióval, hogy a távirányítóval, ami az ajtókat is nyitja, azzal a motor is beindítható.
A Renault kifejezetten jó ezekben a dolgokban,hozzájuk fűződik a kulcs nélküli indítás szériába emelése és a hasonlók.De, náluk sincs lehetőség arra,hogy az autót a távirányítóról beindítsd.
1#
Pedig,a Chevy és az Dodge Opel szintű márka, azaz tömegmárkák, nem pedig prémiummárkák.
Az Opel is tömegmárka.
Az más kérdés,hogy Amerikában a V8-as motorral rendelkező autó bőven népautó még.
Az Chevy és a Dodge pozíciója hasonló, mint ami az Opelnak van Európában.
Ez mért lenne jó?
10 emberből 9 a strat-stop rendszert is hülyeségnek tartja, nem hogy egy ilyet. :)
Az Opelemet egyébként tudom olyan szinten távvezérelni szinte bárhonnan hogy tudom nyitni, zárni, villantani, dudálni. Lekérhetem bárhonnan az autó pozícióját, folyadékszinteket, olaj élettartamot, guminyomásokat és egyéb diagnosztikai adatokat. Ha megszólal a gyári riasztó, rögtön sms-t kapok róla. Ha eltulajdonítják az autót blokkolni tudom távolról a motort.
Néhánynak ezek közül van értelme, mások meg olyanok, hogy az ember kipróbálja, amíg újdonság és többet sosem foglalkozik vele. De motort indítani még ez sem tud. Szerintem nem véletlenül.
Keves az automata valtos.
A masik hogy minek, es nem is szabalyos jaratni feleslegesen a motort.
A nemeteknel meg is buntetnek erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!