Télen általában olcsóbbak a nyári abroncsok? Ha igen kb mennyivel? Mondjuk egy 100 000 fotós garnitúra.
Vannak kifutó szériák, amelyeket esetenként jelentősen leakciózva adnak (raktár kisöprés)
Az ilyen abroncsok persze kompromisszumos megoldások, nem feltétlenül rosszak, a prémium márkás abroncsoknál is vannak akciók, de ez beszűkíti a választási lehetőségeket, és nem a legújabb fejlesztésű abroncsok kerülnek a kosárba (nem is biztos, hogy annak kell oda kerülni)
Ezt én is abszolút meg tudom erősíteni.
Én idén tavasszal vettem új autót, amit nyári gumikkal kaptam. Így majd még a tél előtt kell vennem egy garnitúra télit. Gondoltam rá, hogy majd most a nyáron megveszem, biztos olcsóbb lesz mint ősszel. Aha, a nagy túróst! Semmivel nem olcsóbb. Sőt, ha az ár-összehasonlító oldalakon az árdiagrammot megnézzük, az látszik, hogy nyáron mindig felmegy az ára a téli gumiknak és a szezonban jönnek az akciók, amikor visszamegy a normál értékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!