Haver te azt a bmw-t keresed amit még nem gyartottak le.......mert legyen jo dinamikus,de azert max 8-9litert egyen .....meg az ugyan lemaradt de gondolom soha ne romoljon el rajta semmi,ha mégis akkor 200forint legyen megcsinalni stb stb.....egyebkent ezzel a fogyasztassal tuladonképpen az összes benzinest eleve kizártad!Bar akinek hétvégi auto vasarlas előtt ez a legfontosabb,higy mennyit fog enni a kiszemelt az inkább matchboxot vegyen.....vagy mint az orszagban futo E46-ok 90%-nal jó lesz neked a húszdé.........
2018. aug. 6. 12:06
3/11 anonim válasza:
Ha hétvégi hobbiautó lenne akkor nem mindegy a fogyasztása? Erre a célra egy nagyobb cm3 benzineset kellene venni. 328i vagy 330i. Komolytalan a kérdés.
2018. aug. 6. 13:05
4/11 A kérdező kommentje:
1,2 millio lenne rá a keret! Nem versenyautó kell de nem is egy lomha autó! A 318i t néztem ami szerintem megfelelő választás lenne! Mi a véleményetek róla?
2018. aug. 6. 13:20
5/11 anonim válasza:
A 318-nak a mai autókhoz mérten csak átlagos a teljesítménye. Hobbiautónak 328i vagy 330i a jobb. Ezeknél már van vagy 300Nm nyomaték ami alulról súrolja a dízelekét. 1.2 millió kevés még normális 318-ra is nemhogy 328-ra. Inkább keress régi 160 Le Hondát ami tud menni is és tud keveset is fogyasztani. De 1.2 millióból lehet hogy még abból se találsz elfogadhatót. Azért fura hogy kevés pénzből BMW-t akar a többség. Még szinte jó Astra Bertone Coupe sincs 1.2 millióért.
2018. aug. 6. 13:35
6/11 D. Brasco válasza:
Bejött a szokásos magyar papirforma,hogy pénzem nincs rá de béjemvé kell,de abbol is elég a tizennyóci mert tankolni sem tudom......de azert előadom hogy hétvégi autónak kell,meg fontos hogy menjen.........
2018. aug. 6. 13:53
7/11 anonim válasza:
Dobj a kerethez meg 3 millát és még István amit kereswl
2018. aug. 6. 13:57
8/11 anonim válasza:
Ja azok az anyagiak. Nem lenne baj ha egy magyar BMW-t akar de hogy kevesebb pénzből mint más autókat lehet kapni...
Ismerek olyat aki rendszeresen használt autókat visz Magyarországra Németországból. Vitt már agy két használt BMW-t is. Egy E46-ot és egy E90-et. Kevés kilométeresen szép állapotban voltak (nem az a legatyásodott szakadt nagyon sok kilométeres mint amit a többség visz) és ennek megfelelő árban. E46-ot 1.6-ért E90-et 1.9-ért kínálta. Jelentkezett sok bolond hogy az E46-ot elvinék 900 ezerért. Az E90-et meg 1 millióért. Mert nekik annyit ér meg. Intelligensen el lettek küldve azzal hogy ez nem autóbontó. Nagy nehezen eladta őket úgy hogy haszna nem volt rajtuk. Azóta nem visz BMW-t Magyarországra.
A többi autóval is nagyjából így jár az ember ha el akarja adni de azért mégsem ennyire szélsőségesen. A normális autók szinte eladhatatlanok magyarországon mert a bolond sokallja.
2018. aug. 6. 14:15
9/11 anonim válasza:
1. Öreg autó
2. 1,2m-ért rendes E36 318i-t se kapsz kb
3. 18i nekem gyenge, főleg hétvégi autónak
4. A 18i nem 8-9 litert fogyaszt, csak ha lomhán vezeted
2018. aug. 7. 11:15
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Szerintem 320i lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!